Sunt atâtea probleme în ziua de astăzi iar timpul nu e niciodată suficient pentru a le rezolva pe toate. Care e soluţia? Să găsim mici trucuri care să ne ajute să eficientizăm timpul care trece de multe ori cu viteza luminii. În aceste imagini ne sunt prezentate câteva dintre soluţiile de moment la care putem apela atunci când situaţia o cere.

De multe ori am lăcrimat atunci când trebuia să tocăm o ceapă fără să ştim că remediul este unul foarte simplu. E de ajuns să punem puţin oţet pe tocător şi vom fi mai veseli ca niciodată deoarece nicio lacrimă nu va mai apărea în colţul ochilor.

Atunci când desfăcutul unui borcan cu filet ne pune mai probleme, o soluţie la îndemână ar fi două benzi elastice care se fixează una pe borcan şi cealaltă pe capac. Ţinând strâns borcanul, ne va fi foarte uşor să desfacem capacul deoarece mâinile nu vor mai aluneca.

Dacă dorim să verificăm prospeţimea ouălor e necesar să le scufundăm într-un pahar cu apă. Dacă se lasă la fund sunt numai bune pentru consum, în caz contrar nu ar fi indicat să le mai păstrăm.

Din când în când tocătorul trebuie curăţat şi dezinfectat pentru a elimina mirosurile intrate în esenţa lemnului. Pentru acest lucru presărăm puţină sare şi frecam foarte bine suprafaţa tocătorului cu ajutorul unei jumătăţi de lămâie.

Curăţatul cojii de pe ouă ne dă bătăi de cap? Există o reţetă simplă care constă în adăugarea unei mici cantităţi de bicarbonat de sodiu în apă. După ce apa atinge punctul de fierbere, luăm oala de pe foc şi lăsăm ouăle pentru aproximativ 12 minute.

Dacă vrem să păstrăm zahărul uscat putem adăuga câteva bezele şi problema este ca şi rezolvată. Păstraţi vinul la o temperatură numai bună pentru a fi servit cu ajutorul câtorva boabe de struguri puse în prealabil în congelator. Este o soluţie mai bună decât cuburile de gheaţă care se topesc şi diluează lichidul bahic.

Abia atunci când punem în practică astfel de idei simple ne dăm seama cât de eficiente sunt în activităţile noastre de zi cu zi.

Sursa: LEAF via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.