Internautii au inceput sa indrageasca iluziile optice din ce in ce mai mult si cu cat sunt mai creative si mai greu de rezolvat, cu atat mai mult starnesc controverse.

Artistul Bev Doolittle a realizat un desen minunat pe care l-a numit Pintos, in 1975. Bev si sotul ei au calatorit in jurul regiunii de sud-vest a Americii, unde au intalnit o turma de cai.

Bev a fost inspirata de acest peisaj si a inceput sa picteze un tablou, in care a surprins perfect modul in care caii „castanii” se uitau spre ea si sot.

De curand, pictura a devenit virala pe internet, motivul fiind legat de numarul de cai care apar in imagine. Tu cati ai descoperit?

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.