Povestea unei familii de români din Chicago care a fost luată pe sus de către trupele Swat şi dusă la poliţie, după ce a înjunghiat porcul în curtea casei, conform datinilor de Crăciun, a ajuns virală pe reţelele sociale. Mii de persoane distribule povestea în aceste zile.

tăia porcul
Trupele Swat au năvălit în curtea românilor
Autor: Radu Andreea | duminică, 20 decembrie 2015

Românii s-au trezit din senin cu o echipă SWAT, care fusese sesizată de un anonim că “în curtea unor români se petrece un masacru şi se aud răgete desprinse parcă din iad”, scrie publicatia on-line „Crimetime” intr-un articol care e distribuit acum viral in retele sociale

Trupele Swat au găsit „scenariu de groază” în curtea românilor: un bărbat ţinea un lighean pentru a colecta sângele, un altul pârlea porcul cu o butelie de gaz.

Americanii i-au dus pe români la secţie, unde au fost scăpaţi de un avocat român.

Deşi avocatul a pledat potrivit unei legi care acordă dreptul la libertate culturală în privinţa ritualurilor tradiţionale, românii au primit un avertisment şi au fost supravegheaţi timp de doi ani.

Nu este prima întâmplare de acest fel prin care trec români. Un bănăţean emigrat în SUA în anii `70 a povestit pentru EVZ o întâmplare similară.

„A fost un grup de români care a şi umblat doua săpătmâni să găsească un porc viu pe care l-au sacrificat în curtea unei case inchiriată în New Jersey, inainte de Crăciun. Când porcul a început să guiţe, vecinii s-au alarmat şi au sunat la biroul şerifului. I-au arestat pe toti cei care sacrificau porcul. Au platit apoi doi ani rate la banci ca pentru amenzile încasate şi cauţiunea ca sa fie judecaţi în libertate si au măturat străzile, după ce au primit sentinţa finală. I-au acuzat de cruzime împotriva animalelor, încălcarea regulamentului sanitar, tulburarea linistii publice şi activităţi de sacrificare a animalelor pentru consum în condiţii neautorizate”, a povestit emigrantul român.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.