Te-ai gîndit vreodată că membrele care te susţin în viaţă, picioarele, spun mai mult despre originea ta decît alte trăsături? Uite cine eşti, în funcţie de forma lor!

picioare

Dacă degetul al doilea de la picior este cel mai lung, urmat de cel mare şi apoi de restul trei… ai un picior tip grecesc. A fost numit aşa, deoarece apare în sculpturile antice greceşti. Cercetează-le cu atenţie şi vei observa acest detaliu. Tu îţi laşi greutatea pe partea din faţă a piciorului. Cam 15% dintre oameni au membrele inferioare aşa.

Dacă degetele picioarelor au formă asemănătoare şi lungime aproape egală, atunci eşti tipul polinezian. La fel ca cel de mai sus, aceste picioare sînt întîlnite în artă, bunăoară, în tablourile lui Paul Gauguin. Cam 25% dintre oameni sînt caracterizaţi de această morfologie a piciorului.

Cel mai des întîlnit tip de picior este cel egiptean, prezent la 60% dintre oameni. Îl poţi vedea la statuile faraonilor – degetul mare se detaşează de restul prin mărime, urmînd ca celelalte să piardă din înălţime descrescător. Din păcate, este şi cel mai expus picior la bătături şi artroză metatarsofalangiană.

picioare


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340