Te-ai gîndit vreodată că membrele care te susţin în viaţă, picioarele, spun mai mult despre originea ta decît alte trăsături? Uite cine eşti, în funcţie de forma lor!

picioare

Dacă degetul al doilea de la picior este cel mai lung, urmat de cel mare şi apoi de restul trei… ai un picior tip grecesc. A fost numit aşa, deoarece apare în sculpturile antice greceşti. Cercetează-le cu atenţie şi vei observa acest detaliu. Tu îţi laşi greutatea pe partea din faţă a piciorului. Cam 15% dintre oameni au membrele inferioare aşa.

Dacă degetele picioarelor au formă asemănătoare şi lungime aproape egală, atunci eşti tipul polinezian. La fel ca cel de mai sus, aceste picioare sînt întîlnite în artă, bunăoară, în tablourile lui Paul Gauguin. Cam 25% dintre oameni sînt caracterizaţi de această morfologie a piciorului.

Cel mai des întîlnit tip de picior este cel egiptean, prezent la 60% dintre oameni. Îl poţi vedea la statuile faraonilor – degetul mare se detaşează de restul prin mărime, urmînd ca celelalte să piardă din înălţime descrescător. Din păcate, este şi cel mai expus picior la bătături şi artroză metatarsofalangiană.

picioare

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 89 70 10

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.