Te-ai gîndit vreodată că membrele care te susţin în viaţă, picioarele, spun mai mult despre originea ta decît alte trăsături? Uite cine eşti, în funcţie de forma lor!

picioare

Dacă degetul al doilea de la picior este cel mai lung, urmat de cel mare şi apoi de restul trei… ai un picior tip grecesc. A fost numit aşa, deoarece apare în sculpturile antice greceşti. Cercetează-le cu atenţie şi vei observa acest detaliu. Tu îţi laşi greutatea pe partea din faţă a piciorului. Cam 15% dintre oameni au membrele inferioare aşa.

Dacă degetele picioarelor au formă asemănătoare şi lungime aproape egală, atunci eşti tipul polinezian. La fel ca cel de mai sus, aceste picioare sînt întîlnite în artă, bunăoară, în tablourile lui Paul Gauguin. Cam 25% dintre oameni sînt caracterizaţi de această morfologie a piciorului.

Cel mai des întîlnit tip de picior este cel egiptean, prezent la 60% dintre oameni. Îl poţi vedea la statuile faraonilor – degetul mare se detaşează de restul prin mărime, urmînd ca celelalte să piardă din înălţime descrescător. Din păcate, este şi cel mai expus picior la bătături şi artroză metatarsofalangiană.

picioare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.