Te-ai gîndit vreodată că membrele care te susţin în viaţă, picioarele, spun mai mult despre originea ta decît alte trăsături? Uite cine eşti, în funcţie de forma lor!

picioare

Dacă degetul al doilea de la picior este cel mai lung, urmat de cel mare şi apoi de restul trei… ai un picior tip grecesc. A fost numit aşa, deoarece apare în sculpturile antice greceşti. Cercetează-le cu atenţie şi vei observa acest detaliu. Tu îţi laşi greutatea pe partea din faţă a piciorului. Cam 15% dintre oameni au membrele inferioare aşa.

Dacă degetele picioarelor au formă asemănătoare şi lungime aproape egală, atunci eşti tipul polinezian. La fel ca cel de mai sus, aceste picioare sînt întîlnite în artă, bunăoară, în tablourile lui Paul Gauguin. Cam 25% dintre oameni sînt caracterizaţi de această morfologie a piciorului.

Cel mai des întîlnit tip de picior este cel egiptean, prezent la 60% dintre oameni. Îl poţi vedea la statuile faraonilor – degetul mare se detaşează de restul prin mărime, urmînd ca celelalte să piardă din înălţime descrescător. Din păcate, este şi cel mai expus picior la bătături şi artroză metatarsofalangiană.

picioare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.