O familie cu trei copii, care locuia în condiții modeste la marginea satului hunedorean Mintia, s-a mutat într-o casă nouă, achiziționată în urma unei campanii de strângere de fonduri inițiată de preotul Alexandru Milovan, informează Basilica.

familie preot

Potrivit sursei citate, în urma apelului lansat de preotul Alexandru Milovan, comunitatea din Bacea a strâns 12.000 euro.

„Atunci când am mers prima dată la ei acasă, invitat și de familie, dar și de nașii de botez, am fost extrem de impresionat de condițiile precare în care locuiau cei cinci”, a precizat preotul Alexandru Milovan.

Totodată, preotul a remarcat faptul că părinții celor trei copii sunt „oameni gospodari, care muncesc, se îngrijesc de animalele pe care le au în ogradă, nu consumă alcool și nici nu cer, deși le este greu, foarte greu”. „Mi-au oferit o frumoasă lecție despre demnitate și mi-au arătat încă o dată că nu este sărac cel care nu are bani”, a subliniat părintele Alexandru.

Basilica reamintește că, la mijlocul lunii ianuarie, în urma apelului și implicării preotului din Lăpuș – Maramureș, comunitatea a reparat, în mai puțin de douăzeci și patru de ore casa familiei Pălincaș, imobil afectat grav de un incendiu.

Totodată, la sfârșitul anului trecut, un preot botoșănean a reușit în câteva luni să construiască o locuință nouă pentru o familie afectată de un incendiu, cu bani strânși în urma unei campanii, dar și cu muncă efectivă pe șantier.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.