Primul test de personalitate a apărut în anul 1920, când acest tip de teste erau folosite în procesul de selecție a personalului militar, dar în ziua de astăzi există multe teste a căror scop diferă de cel clinic.

Tot ceea ce trebuie să faci acum e să te uiți la imaginea de mai sus și să numeri câți cai găsești. Uneori, modul în care abordezi o situație îți influențează în mod negativ deciziile, iar alteori acesta poate fi util. Oricum, percepția este la fel de importantă precum intuiția, împreună cu care formează judecata ce te ajută să te hotărăști într-o situație delicată. Ține cont însă că fiecare decizie pe care o iei se reflectă asupra personalității tale.

1 cal

Dacă vezi doar un cal, observi foarte puține lucruri din jurul tău și tratezi majoritatea problemelor superficial. Nu te îngrijorezi în privința lucrurilor mărunte și te numeri printre acele persoane care iau decizii foarte repede. 

Consideri că toți oamenii au legătură între ei și de aceea înțelegi foarte bine puterea spiritului de echipă. Crezi în unitate, ceea ce te face un leader de succes și asculți părerile celor din jur încercând întotdeauna să oferi cele mai pertinente sfaturi. Ai darul de a privi lucrurile dintr-o perspectivă unică, dar încerci mereu să iei în considerare fiecare detaliu și perspectivele celorlalți, motiv pentru care nu pierzi nici o dezbatere. De asemenea, ești o persoană căreia nu-i pasă ce cred ceilalți despre ea.

5-10 cai

Dacă poți vedea între 5 și 10 cai, atunci ești o persoană care ia totul în serios și îți dai toată silința deoarece ești perfecționist/ă. Ești însă foarte rezonabil/ă, chiar dacă te concentrezi mereu pe îndeplinirea tuturor sarcinilor tale, în care nu ai nici o problemă de a le duce la bun sfârșit. Cu toate acestea, câteodată ești un pic neglijent/ă, ceea ce contravine personalității tale perfecționiste, dar este în regulă să fii astfel din când în când. 

Îți place ca lumea să-ți anticipeze mișcările și să te faci așteptat/ă, ceea ce te face să te simți important/ă și de aceea ai mereu un program bine stabilit. Nu te deranjează să faci lucrurile de mai multe ori până obții perfecțiunea, dacă știi că acest lucru te duce mai aproape de îndeplinirea propriilor obiective. Ai mare încredere în forțele proprii și uneori subestimezi anumite lucruri, iar această atitudine duce câteodată la eșecuri, dar nu lași aceste lucruri să te afecteze prea tare. 

11 sau mai mulți cai

Dacă vezi de la 11 cai în sus, înseamnă că ești foarte atent/ă la detalii și percepi lucruri cărora celor mai multor oameni le scapă. Când știi că ai ceva de făcut iei fiecare lucru pe rând, pentru că ești meticulos / meticuloasă și nu vrei să-ți scape absolut nimic. Te asiguri că totul este așa cum vrei tu, doar că acest lucru te lasă de multe ori în urma cunoscuților tăi, pentru că tu preferi să urmezi regulile. Ține minte însă că atenția ta la detalii poate fi folosită și în alte situații, care să fie benefice pentru tine. 

Nu ești genul de persoană care se mulțumește cu răspunsuri simple, precum „da” sau „nu” și cauți întotdeauna înțelesurile ascunse ale vorbelor cuiva. Pe de altă parte, insistența și aspirația ta către perfecțiune te face deseori să fii nesigur/ă pe rezultatele pe care le obții, drept pentru care ar trebui să te mai relaxezi un pic.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.