Sărut mana, părinte! Dacă vreau să mă spovedesc și să mă împărtășesc duminica, câte zile se ține post? Iertați-mă și mă binecuvântați pe mine, păcătoasa!

pr Andrei Atudori a răspuns in 16 Februarie 2016:

Doamne ajută!

spovedesc impartasescMariana, la această întrebare nu există un răspuns standard, prestabilit. Numai duhovnicul îți poate spune cât și cum să postești atunci când vrei să te împărtășești în afara posturilor (în duminici, sărbători sau la Sfânta Liturghie din orice altă zi). Asta pentru că duhovnicul îți cunoaște cel mai bine viața duhovnicească.

Cât privește postul înainte de Sfânta Spovedanie, trebuie spus faptul că, deși este foarte bine să postim înainte de aceasta, pentru că ne ajută foarte mult în pregătirea pentru mărturisirea păcatelor, totuși, nu este obligatoriu. Adică te poți spovedi și fără să postești înainte. Însă și acest lucru ține, în cele din urmă, de sfatul duhovnicului.

Așadar, îți recomand să îți întrebi părintele duhovnic cu privire la aceasta și să faci ceea ce îți va spune.

Sfânta Împărtășanie să îți fie spre viața de veci!

Cu doriri de bine,

pr. Andrei

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.