Potrivit unor cercetări făcute în 2013, aproximativ 50% dintre job-urile actuale ar dispărea până în anul 2050. Cauza: înlocuirea forței de muncă umană cu cea robotizată.

oras viitorul nostru

O animație publicată de The Guardian ne arată cum ar arăta viața noastră într-o lume automatizată aproape total.

Personajul din film poate vedea știrile, direct în oglindă, în timp ce își face igena orală. Aceeași oglindă poate detecta o posibilă problemă de sănătate, avertismentul fiinddat  tot în timp real și poate face o programare la „medic”. Punem cuvântul medic între ghilimele pentru că mai târziu în clip vom vedea că medicul așa cum îl știm azi nu mai există.

În viitorul prezentat în animație, nu mai este nevoie să ne alegem hainele cu care să mergem la serviciu. Acestea ne sunt alese de către un robot care ni le și „servește pe tavă”.

Odată ajuns la „medic”, personajul din animație este consultat. Acesta este momentul în care observăm că medicul este defapt un fel de scanner, care detectează problema de sănătate și eliberează automat medicamentul necesar. Din păcate robotul se defectează, iar bolnavul nu își poate ridica tratamentul.

Personajul se urcă apoi într-o mașină și, la un moment dat, trece pe lângă un bloc pe care este afișată o reclamă care acum ni se pare de neimaginat: „Apartamente pentru pensionarii de peste 30 de ani”.

Urmărește clipul și spune-ne părerea ta despre acest scenariu.

sursa

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.