Ştiai că faţa ta îţi dezvăluie de ce afecţiuni suferi? Citeşte articolul de mai jos şi află ce afecţiuni ai, în funcţie de cât de lăsată este pielea sau cât de pătată e.

La nivelul feţei există mai multe zone sensibile care reacţionează la ce se întâmplă în interiorul corpului. Ori apar pete maronii, ori pielea este roşie şi iritată, ori este neobişnuit de lăsată sau ridată. Ştiinţa care studiază aceste schimbări se numeşte reflexologie. Bine, ea nu este chiar o ştiinţă, ci se ocupă mai mult cu păstrarea sănătăţii prin masaj şi alimentaţie, însă aria în care ea „lucrează” este faţa.

zone reflexogene ale fetei

Mai jos ai o „hartă” a feţei, aşa cum scrie şi în titlu, care îţi arată unde este plasată fiecare zonă şi cărui organ ori sistem de organe corespunde ea.

Este important să ştim că masajul poate stimula anumite organe interne şi poate ameliora dureri. Există numeroase metode de a masa zonele reflexogene, pe care le puteţi urmări în videoclipul următor:

Este posibil ca, în timp ce masezi zonele respective ale feţei, să simţi un fel de noduli mai mici sub piele, ca nişte biluţe mai tari. Însă după ce termini masajul feţei, te vei simţi mai relaxat / relaxată. 

Masajul trebuie realizat cu un ulei de cânepă sau argan, încălzit puțin în prealabil. Dacă pielea este grasă, atunci se va folosi o cremă specială anti-seboreică. În funcție de tipul de ten, curățarea feței se va face cu ceai de mentă (pentru tenul gras), ceai de mușețel (pentru ten mixt) sau apă călduță (pentru tenul uscat).

Trebuie să ai grijă de câteva aspecte:

  • să ai mâinile curate înainte de a realiza masajul facial.
  • poţi adăuga câteva picături de ulei de argan sau de ulei de cânepă.
  • nu apăsa foarte tare, iar dacă simţi un disconfort, opreşte-te.
  • ţine părul strâns, ca să nu te deranjeze.
  • masajul trebuie făcut seara, înainte de culcare.

Cristina Botîlcăjurnalista.net

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 89 70 10

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.