Pentru a demonstra rata de deplasare îngrijorătoare a cetățenilor nativi în orașele europene, un turist a scos telefonul său mobil pentru a filma atât metroul din Moscova cât și cel din Paris. Fără subtitrari, s-ar putea crede că acesta a fost filmat în Africa de Sud. Aceste imagini sunt toate familiare pentru orice persoană care trăiește în orașele europene. În timpul zilei – când oamenii normali merg la locul de muncă – străzile orașului lor arata ca un amestec din Africa sub-sahariană și Orientul Mijlociu.

https://youtu.be/oR_PoppEnN8
film realizat de catre un amator

Același lucru este valabil la Londra, în cazul în care un primar musulman a fost ales de către populație majoritar musulmană sau Germania, în cazul în care doar un stat sudic a ales primul președinte de stat musulman. Scenarii similare se întâmplă în toată Europa, iar consiliile multor orașe din Suedia sunt acum formate din musulmani și africani, părți întregi ale orașelor lor sunt pentru totdeauna pierdute, fiind societăți paralele în care sharia este mai importantă decât justiția națională iar ambulanțele trebuie să fie escortate de poliție pentru a li se asigura siguranța acestora.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 89 70 10

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.