Pentru a demonstra rata de deplasare îngrijorătoare a cetățenilor nativi în orașele europene, un turist a scos telefonul său mobil pentru a filma atât metroul din Moscova cât și cel din Paris. Fără subtitrari, s-ar putea crede că acesta a fost filmat în Africa de Sud. Aceste imagini sunt toate familiare pentru orice persoană care trăiește în orașele europene. În timpul zilei – când oamenii normali merg la locul de muncă – străzile orașului lor arata ca un amestec din Africa sub-sahariană și Orientul Mijlociu.

https://youtu.be/oR_PoppEnN8
film realizat de catre un amator

Același lucru este valabil la Londra, în cazul în care un primar musulman a fost ales de către populație majoritar musulmană sau Germania, în cazul în care doar un stat sudic a ales primul președinte de stat musulman. Scenarii similare se întâmplă în toată Europa, iar consiliile multor orașe din Suedia sunt acum formate din musulmani și africani, părți întregi ale orașelor lor sunt pentru totdeauna pierdute, fiind societăți paralele în care sharia este mai importantă decât justiția națională iar ambulanțele trebuie să fie escortate de poliție pentru a li se asigura siguranța acestora.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.