Cand iti gasesti masina ingropata in zăpadă de-ti vine sa-ti pui mainile in cap, ai doua variante: fie te mobilizezi si pui mana pe lopata si perie, fie scoti din garaj aceasta masinarie inedita.

Acest snowmobil este un mijloc de transport foarte util si practic. Nu polueaza mediul fiind un model electric. Este produs de catre compania MTT (My Track Technologies) care este un dezvoltator de masini ecologice.

Daca folosim acest snowmobil putem fi siguri ca nu vom avea probleme in trafic din cauza zapezii si a viscolului. Acest mijloc de transport ofera o deplasare in deplina siguranta pana la destinatia dorita.

Bateria acestei masinarii extraordinare ofera o autonomie foarte mare, de pana la 210 km, pentru asta este nevoie de un timp de incarcare de 8 ore. Iar pentru reincarcare trebuie doar sa conectezi la priza.

Dispozitivul dispune de o roata tip senila si poate tracta cu mare usurinta o sanie sau o remorca plina de bagaje. Stati sa-l vedeti in actiune si va veti convinge singuri de utilitatea acestui dispozitiv.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.