Anca Sigartău are o relație aparte cu divinitatea, de când a avut parte de o minune care i-a lăsat fără cuvinte chiar și pe doctori. Fără să știe ce o așteaptă, actrița a ieșit din spital pe semnătură, a ținut post, iar la finalul lui a constatat că s-a vindecat miraculos.

În urmă cu mulți ani, actrița a traversat o perioadă tulbure: a fost diagnosticată cu o boală cruntă și a aflat că mai are de trăit un an. În câteva săptămâni, tumora care i-a fost descoperită s-a mărit, deși vedeta se afla sub tratament. În aceste condiții, a decis să se externeze pe semnătură, pentru a fi alături de copii, acasă, în ultima parte a vieții.

Când aproape nu mai spera, lucrurile au luat însă o turnură favorabilă. I-a salvat viața o decizie simplă, o schimbare în alimentație pe care mulți nu o facem, pentru că nu avem voință: a ținut post.

„Știu că l-am avut pe Doamne-Doamne alături. Sunt un om extrem de realist. Eu am povestit adevărul, mulți au zis că sunt nebună. Habar nu aveam de post, nu știam chestia asta, am avut un înger care mi-a strigat, mi-a urlat în ureche: „Sigartău, fă chestia asta!”.

Așa a vrut Dumnezeu, știți cum e, am avut zile. Nu am ținut niciodată post, pentru că am vrut să cer ceva, atunci nu am ținut post ca să mă vindec, pentru că eu știam că mor, am ținut post ca să mă pregătesc să mă duc pe lumea cealaltă”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Sigartău.

„Relația mea cu Doamne-Doamne e de fiecare secundă”

Acum, actrița obișnuiește să țină toate posturile și să meargă duminica la biserică.

„Relația mea cu Doamne-Doamne e normală și e de fiecare secundă. Relațiile cu oamenii sunt accidentale. Ar fi trist să te gândești să fii creștinul de duminică, cred că e importantă secunda pe care o trăiești”, a subliniat ea. Foto: Vlad Chirea

Citeşte întreaga ştire: Cum a devenit Anca Sigartău credincioasă: „Știam că mor, am ținut post ca să mă pregătesc să mă duc pe lumea cealaltă!”

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.