Kim În imagini a apărut un general despre care apăruseră în trecut informaţii că fisese executat la comanda dectatorului comunist. Informaţia privind execuţia generalului fusese răspândită din Coreea de Sud. Apariţia „executatului” alături de dictator, la congresul comunist a surprins jurnaliştii din presa străină care au primit permisiunea să urmărească de la faţa locului evenimentul organizat pentru a-i consolida şi mai mult puterea lui Kim Jong Un.

Marea de oameni a vuit în momentul în care Kim Jong-Un și-a făcut apariția într-un balcon care domina imensa Piață Kim Il-Sung, alături de generalul, Ri Yong Gil (foto jos), despre care Seulul afirma cu convingerea, la începutul acestui an, că ar fi fost executat din ordinul dictatorului comunist.

Rolul Congresului excepțional al partidului unic a fost de a consolida și mai mult puterea lui Kim Jong-Un la conducerea celui mai izolat regim din lume. Dictatorul în vârstă de 33 de ani a privit cu satisfacție, râzând continuu alături de alți lideri comuniști, sutele de mii de persoane care au transformat Piața Kim Il-Sung într-un ocean roșu fluturând buchete de flori în direcția moștenitorului dinastiei familiale aflate de 70 de ani la putere.
ri-yong-gil1

Phenianul organizează cu regularitate defilări militare impozante pentru a marca o anumită dată simbolică sau pentru a-și arăta ultimele echipamente militare. Însă parada de marți s-a dorit un eveniment complet civil.

Totuși, marea de oameni care a defilat pe sub privirile lui Kim Jong-Un nu a fost scutită de referințe militare, afișând machete de rachete și de vehicule spațiale. Coreea de Nord a efectuat în ianuarie cel de-al patrulea său test nuclear și a lansat o rachetă în februarie, în ceea ce a fost considerat drept un test camuflat cu rachetă balistică de rază lungă.

Șeful de stat din Coreea de Nord, Kim Yong-Nam, a cărui funcție este onorifică, s-a adresat mulțimii la începutul paradei pentru a-l felicita pe Kim Jong-Un pentru promovarea sa la congresul Partidului Muncitorilor din Coreea (PTC).

„Alegerea (în funcția de președinte al partidului — n.r.) a arătat încrederea absolută a armatei noastre și a poporului nostru în marele lider Kim Jong-Un”, a spus el.

Kim Yong-Nam le-a cerut nord-coreenilor „să susțină că tărie și fidelitate ideologia și preceptele îndrăgitului lider Kim Jong-Un”.

Congresul PTC, care a durat de vineri până luni, a fost primul după 1980.

Această reuniune i-a permis lui Kim Jong-Un, care a moștenit puterea după moartea tatălui său Kim Jong-Il în 2011, să își întărească statutul de moștenitor incontestabil al dinastiei fondate de bunicul său Kim Ir-Sen.

Mii de delegați au adoptat duminică o moțiunea propusă de Kim Jong-Un privind necesitatea progreselor economice cuplate cu dezvoltarea unei „forțe nucleare de autoapărare”.

Marți, masele de oameni au defilat fluturând flori din hârtie roșie, baloane de diverse culori și drapele ale partidului, scandând în același la timp la unison „Mansei!” („Trăiască!”).

În piață, o mulțime statică ridica diferite placarde colorate formând împreună sloganuri gigant precum „Partidul Liderului”, „Partidul lui Kim Jong-Un” sau „Solidaritate”.

sursa:http://www.evz.ro/

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.