La un moment dat trebuie să înlocuim prosoapele de baie vechi cu unele noi. Este cea mai bună ocazie ca să dăm o nouă utilizare prosoapelor în loc să le aruncăm la coşul de gunoi.

Acest tutorial superb vă arată paşii necesari pentru a putea transforma prosoapele uzate de culori diferite într-un covoraş pufos şi plin de farmec. Intrând în baie aceste covoraş confecţionat din prosoape de culori diferite cu siguranţă îţi va înveseli ziua!

Ca să realizăm un astfel de covoraş pufos avem nevoie de nişte prosoape vechi pe care le taiem în fâşii de aproximativ 2,5 cm lăţime. Urmărind paşii din acest tutorial video vei confecţiona cel mai original covoraş care îţi va înviora instantaneu baia.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.