Un polițist de la Coral Springs, o suburbie a orasului Miami din SUA, ne avertizeaza ca designul casei poate atrage hoții ca un magnet. Cu toate acestea, experții fac o serie de recomandări, astfel încât designul casei sa nu fie o poarta deschisa pentru infractori, ci un mijloc de auto-protecție.

designul casei te poate proteja de hoti

Glen Roberts, citat de local10.com spune ca cele mai expuse la riscuri sunt casele cu pridvoare în partea din spate. Cele care au pridvoare îndreptate spre strada permit un grad mai mare de comunicare și de socializare între vecini astfel ca ei să se cunoască unii pe altii și să-si arunce reciproc, din cand in cand, un ochi catre case, asigurând un grad minim de siguranță în vecinătate.

„Hotilor nu li se transmite un sentiment de invitatie pentru a comite fapta, deoarece ei știu ca oricine poate apela la poliție ceea ce va duce la reținerea lor”, a declarat Roberts. Din moment ce este greu pentru un proprietar sa-si schimbe designul casei, polițiștii, dar și experții in decorare si peisagistica, fac o serie de recomandări pentru a va spori siguranța.

Designul casei = inamic și prieten

Un prim pas este tăierea gardurilor vii, astfel încât acestea sa nu fie mai mari de un metru. Chiar dacă unii proprietari văd acest tip de vegetație ca un mijloc sigur de pastrare a intimitatii, gardurile vii sunt cele mai bune locuri în care se poate ascunde un hoț.

Greu de crezut, dar, uneori, aspectul cromatic al unei case poate preveni un furt. Astfel, Glen Roberts recomandă, în eforturile mai largi de design a casei, ca ușa din față să fie vopsite în culori vii, cum ar fi rosu. Astfel de culori atrag ochii trecătorilor și dacă cineva încearcă să pătrundă în casă, există o șansă mai mare un șofer sau un pieton din cartier sa îl vada.

O altă recomandare, deja una clasica, este ca jaluzelele sa fie ridicate. Hoții sunt convinși că în spatele draperiilor închise nimeni nu se uită la ei. In ambele parti ale casei, cea din fata si curtea din spate, proprietarilor li se recomandă să instaleze senzori de mișcare care pot activa iluminarea. În acest fel, orice intrus primește mesajul instantaneu ca „a fost văzut”.

sursa

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.