Acest site social este destinat scoaterii din saracie a comunitatilor din comuna Rasuceni, jud. Giurgiu si din localitatile invecinate, unde se afla unele din cele mai sarace localitati din tara.

Toata zona a fost vaduvita de forta de munca si de tineret ce au fost atrase de marile orase din jur.

Dar fenomenul se va inversa deoarece avem absolut tot ce ne trebuie pentru aceasta.

Site-ul RASUCENI este o voce independentă, a cărei misiune este de a informa și de a ține trează conștiința celor care ne accesează siteul. Livrăm informație nefiltrată de interesele de grup, de partid sau de business.

Susținem libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Oferim o voce celor care nu sunt luați în seamă.

Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice ingerință a politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică.

Suntem o echipă tânără, care este conectată la realitatea românească și cea globală. Ținem cont de specificul locului, dar sesizăm și nuanțele lumii în care trăim.

Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

 

Redactia