Schimonahia Antonia (in lume Anastasia Iacovleva Kavesnikova) s-a nascut in 1904 in Don, satul Dolgoe, intr-o familie de creștini care păstrau tradițiile cazacilor de pe Don. Încă din copilarie s-a întâlnit cu stareți (văzători cu Duhul) care o sfătuiau să aleagă monahismul insă ea a ales căsătoria și a dus Crucea familiei până la urmă. A trecut mătușa prin toate chinurile prigoanei comuniste, și prin psihiatrie unde incercau sa o “lecuiască” de credința in Hristos.

Si totusi Domnul a invrednicit-o pina la urma de monahism cu numele de Apolinaria, iar ca schimonahie cu numele de Antonia, si i-a dat multe din darurile sale ca: vazatoare cu duhul, rugaciune cu har, cu darul de a liniști si a lecui.

Nu a trecut asa demult de la moartea ei adica din 1998, insa numele ei este deja foarte raspândit printre creștinii din Rusia și peste hotare. Din zi in zi se mareste numarul pelerinilor care vin la mormintul ei. Lumea petrece mult timp acolo, aprind lumânari, se roaga și primesc ajutor.

Despre Pravila dată de către Născatoarea de Dumnezeu

În tinerețe Anastasia (numele său de mirean) a facut avort (dupa unele spuse a avut pierdere de sarcină) si se căia cu lacrimi de acest pacat. Odata când se ruga in Biserica in fata icoanei Maicii Domnului cu chipul “Aflarea celor pierduti” a observat cum Nascatoarea de Dumnezeu a intors capul peste dinsa. A 2-a zi dimineata devreme a venit in aceeasi Biserica, a rugat paznicul sa nu permita nimanui sa intre, si s-a rugat in genunchi, fierbinte, făcând o baltă de lacrimi in fata chipului făcător de minuni a Maicii Domnului. Deodată cineva din urmă s-a atins de 3 ori de umarul sau. Ea s-a intors și vede o femeie în haina de egumena, si 2 monahii.

Egumena ii spune “De ce plângi? Ascultă, eu te voi ajuta. Numai 3 pacate nu se iartă oamenilor si anume: hula catre Duhul Sfânt, sinuciderea, mândria. Pruncul omorât trebuieste botezat”. Si i-a spus detalii ce rugaciuni sa faca. Anastasia a simtit o liniste profunda, a multumit, a facut o metanie mare in fata icoanei si cind se uita din nou, a observat ca e singura in Biserica. Merge la paznic si intreaba “Cine a fost? – Nimeni n-a putut intra. Totul a fost incuiat” aude raspunsul…

Anastasia a indeplinit pravila, de atuncea ea a pornit pe calea mintuirii, si la sfârsitul vietii a devenit schimonahie cu numele de Antonia. Pe multi i-a dus spre mântuire si pocainta. Pentru nevointa sa i-a dat Domnul darul înaintevederii. Multe minuni s-au infaptuit cu rugaciunile matusii ca: indreptarea copiilor, aranjarea familiilor, aducerea la credinta a necredinciosilor, cununia perechilor, sa nasca, celor ce nu puteau mai inainte face copii, de căutare a lucrurilor și oamenilor pierduti.

Cu rugaciunile matusei s-au construit si reconstruit Biserici si manastiri, iar acei preoti si mireni care au venit la mormântul ei să slujească panihida și să se roage, niciodata n-au rămas fără ajutor și liniște. Pentru faptul ca maica a marturisit fara frica pravila data de Maica Domnului, a fost preinștiințata ca pentru aceasta vrajmasul va sa jupoaie pielea de pe dânsa, adica scârbe foarte foarte mari va avea. Insa matusa nu s-a infricosat să ia aceasta cruce pentru toti și pentru toate. Multe mii de familii s-au salvat de destramare și multi prunci au venit pe lume pentru rugaciunile ei. Insa la toti de la prima intilnire matusa le dadea Pravila de rugaciune. Acest mare pacat al prunc-uciderii, din pântece este si păcat personal și a-l neamului și al intregului popor. si încă si este adus la nivel de lege.

DIN ÎNVĂȚĂTURILE STAREȚEI ANTONIA

Mătusa Antonia spunea ca sa ucizi un prunc este mai strasnic decit un om matur, până la al 7-lea neam de pe mama si tata, vor suferi de destramarea familiilor, si scârbe de la betie, curvie, narcomanie, boli de moarte si altele, deoarece sufletul pruncului este intocmai ca al ingerului. Pentru avort cineva din urmasi va varsa neaparat sânge. Răscumpărând prunc-uciderea prin pocăință, prin epitimia dată de către Născătoarea de Dumnezeu, si prin fapte de milostenie, se va opri sau se va înmuia mânia Domnului.

Schimonahia Antonia

Anume pentru acest păcat greu se apropie rapid cel de-al 3-lea război mondial, iar după dânsul sfârșitul lumii. Dacăa ne vom ruga și vom scoate aceste suflete din iad zilele lumii se vor mai intinde, iar daca nu, se vor scurta rapid zilele.

Necăutând la scârbe și prigoană ea s-a rugat permanent pentru păcatele sale și pentru salvarea omenirii care piere. Foarte multi se roagă în acest moment cu această Pravilă, si chiar dacă această Pravilă a fost dată de Nascatoarea de Dumnezeu de mulți este hulită. Iar altii din “frică fariseiască” o țin ascunsă de lume, însă sa taci este o infracțiune, deoarece prin aceasta Pravilă ne salvam copiii si rudele de mânia Domnului.

Sufletele pruncilor se elibereaza din chinurile iadului, despre aceasta avem multe mărturii, cei care au indeplinit corect Pravila s-au invrednicit de vedenii cu sufletelele deja salvate, lumea marturiseste desprea aceasta cu mâna pe Cruce si Evanghelie, de asemenea, despre cum dupa indeplinirea Pravilei, au avut loc schimbări in viața personală, si acesti oameni devin propovaduitori de pocainta si lupta pentru interzicerea avorturilor. De multe ori aceste persoane sunt prigonite si de unii ascultatori “fierbinti” care inca nu au atins maturiatate duhovniceasca.

Cei insa care au atins maturitate duhovniceasca, se adreseaza staretilor adevarati dupa sfat precum Kuksa de Odesa, Amfilohie de la Poceaev, schiegumenul Ieronim (din Sanaxar) protoiereul Nicolai (Gurianov) arhiepiscopul Inokentie Veniaminov. Vladica Inokentie Veniaminov a binecuvintat sa fie citita aceasta pravila in timpul zilei (in drum spre lucru, in pauzele zilei) adica cei ce n-au putinta sa citeasca toata pravila deodata sa o faca pe bucati. Vlădica a binecuvintat spunind “Iata așa va fi mai corect ca noi tot niciodata nu avem timp de rugaciune, macar așa rugați-vă, Domnul va binecuvinta. Rugaciunile sunt tiparite in asa mod cum au fost lasate de catre Nascatoarea De Dumnezeu. De ce anume asa? Noi pacatosii nu trebuie sa judecăm”.

“LĂSAȚI COPIII SĂ VINĂ LA MINE”

Desigur trebuie de inteles corect tot ce a fost spus de stareta, deoarece totul depinde de pocainta noastra, spre care ii chemă pe toți mătușa. Despre Pravila primita de la Nascatoare de Dumnezeu matusa spunea “Impartiti cit mai mult, impartiti, Insusi Kuksa a binecuvântat”.

DESPRE PRAVILA SCHIMONAHIEI ANTONIA PENTRU COPIII AVORTAȚI

Schimonahia Antonia spunea ca foarte multe suferinte ne asteapta pentru sângele acestor copii nevinovati. Foarte multa hula exista pe Internet contra acestei Pravile. Cum de oare a reusit vrajmasul sa insele atitea oameni imbisericiti? Multi numesc hula din pricina cinului Bisericesc a acestui tip de botez. Dupa Sf Ioan Gura de Aur “in botez, prin apa vine darul, iar actiunea duhovniceasca consta in renastere si reinoire. Cu a cui putere?” Apa este locul botezului, insa Tainele dupa scrisele sfintului ”se savirsesc cu puterea Tatalui si Fiului si Sfintului Duh” Si deoarece trupul (a copilului avortat) nu-l avem, iar sufletul copilului sa-l cufundam in apa nu putem, desigur, ca se cere de la mama (care a facut prunc ucidere) sa ceara in rugaciune reinoirea si renasterea sufletului Pruncului omorit, cu mare Mila Domnului, pentru multele lacrimi ale mamei. Oare nu vrea asta Domnul? Referitor la lacrimi ne scrie par Ioan Damaschin când ne spune despre tipurile de botez “al saselea este botezul prin lacrimi și pocainta prin foarte multe munca”. Deci schimonahia Antonia nu cere botezul prin apa al pruncilor ucisi, deoarece acest prunc nu mai e pe pamint, ci cere mila mântuietoare a Domnului pentru prunc dupa moarte. In pravila se face referire la rugaciuni canonice catre Preasfinta Treime, Maica Domnului, catre sfinti, si se roaga cu smerenie pentru botezul pruncilor, cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului. Si aceste rugaciuni catre mare Mila Domnului, pe internet sau in unele brosuri, se numesc hula. Vrajmasul foarte tare nu vrea mântuirea acestor prunci si a acestor mame, de aceea asa de tare o hulesc pe schimonahia Antonia si Pravila pentru pruncii ucisi.

Dupa prima carte iesita despre schimonahia Antonia “Retineti Dragostea Mea” in 2005, parintele Afanasie (membru a sfintei chinotite, a Athosului) a cerut voie pentru traducerea cartuliei in limba bulgară, și a subliniat importanța cărții, pentru timpurile noastre de decădere duhovnicească. Cartulia a fost de asemnea publicata la Odesa, cu binecuvintarea mitropolitului Aghatanghel, si in Minsk, cu binecuvintarea mitropolitului Filaret.

Si de ce sa nu ne rugam? Oare exista asa porunca nu va rugati? Cuvintele schimonahiei Antonia “asa mi s-a spus, cei ce se vor ruga pentru pruncii lor avortati, se vor mântui, intelegeti sau nu?”

Referitor la alegerea numelui pentru sufletul pruncului, oare nu parintii aleg numele copilului inainte de botez, si la taina botezului doar se confirma numele ales de parinti? Vrajmasul ironizeaza “De ce sa dam nume de barbat sufletului avortat? daca e fata?” Sa ne aducem aminte de traditia bisericii, multe monahii si schimonahii primesc nume de barbat.

Mai spunea matusa Antonia “toate problemele voastre vor fi până nu vă veți ruga pentru botezul sufletelor copiilor voștri uciși” Această proorocie se referă nu numai la familii aparate ci si la poorul intreg. Atita timp cit sufletele pruncilor stau la intuneric, lepadati de parinti, atita timp si poporul ucigator de prunci nu va trai bine. Oare nu este Domnul Atotdrept? Tot ce e necesar pentru a ne mintui din acest grav pacat este lasat de catre Nascatoare de Dumnezeu, prin schimonahia Antonia.

PRAVILA

– Rugaciunile de dimineata (dupa cartea de rugaciuni) pina la Crez (inclusiv).

Mai departe:
– In numele Tatului Amin, a Fiului Amin, a Sfintului Duh, Amin
– Cei ce intru Hristos vati Botezat, In Hristos v-ati si imbarcat (de 3 ori)
– Aliluia ( 3 ori)
Sufletului pruncului i se da nume de barbat din rândul sfintilor Domnului, si adresându-ne catre sfinti cerem asa:
– Sfinte Ioane Botezatorule, boteaza-mi copilul (numele) omorit in pintece, care sta in temnita
– Sfinta mare mucenita Varvara, scoate-mi copilul (numele) omorit in pintece, care sta in temnita
– Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum l-ai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita
– Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu (numele) ca o mama de botez, omorit in pantece, care sta in temnita

In continuare urmatoarele rugaciuni:
– 48 de ori Imparate Ceresc… si 40 metanii mari
– 48 de ori Tatal Nostru…. si 40 de metanii mari
– 48 de ori Psalmul 50… si 40 de metanii mari (cei care nu pot, se permite in loc de Ps 50, sa citeasca de 48 de ori rugaciunea lui Iisus)
– 48 de ori Usa Milostivirii….si 40 de metanii mari

Dupa aceasta sfarsitul rugaciunilor
– Cuvine-se cu adevarat………………

Matusa Antonia permitea sa te rogi si pentru alti prunci, nu numai pentru ai tăi personali.

De asemenea este necesar ca dupa indeplinirea Pravilei pentru fiecare prunc să dai de pomana pelinici, căciulițe, lumânări, cruciulițe, și de dat pentru botezul unui copil orfan, sau la vreo casa de copii sau la vreo familie saraca. De asemenea, câte avorturi sau pierderi de sarcină ati avut, pentru fiecare trebuie de repetat Pravila in parte. Celor ce au folosit alte metode de ucidere a pruncilor prin otravuri, spirale, anticonceptionale, sa indeplineasca aceasta epitimie de 5 ori pe an, nu mai des, deoarece orice viata incepe de la concepere, si orice metoda de oprire a vietii inseamna sa omori. Mai departe in fiecare zi pina la moarte de spus rugaciunea “Doamne, miluește copiii mei, omoriti in pântecele meu. Doamne Iisuse Hristoase, pentru mare mila ta, pentru credința și lacrimile mele, boteaza-i dupa mare mila ta si nu-i lipsi pe ei de lumina ta Dumnezeiasca” (de 3 ori pe zi)

Aceasta pravilă se poate îndeplini în 2, in 3, in 4, pentru un suflet deoarece astfel se usureaza implinirea ei. daca in 2 citim câte 24 de ori fiecare daca in 3, de 16 ori fiecare, si tot asa.

Aceasta Pravila se poate indeplini si pentru altii care stau la pat, sau care nu vor, pentru parinti, rude, prieteni, se permite de facut Pravila atât femeilor cât si barbatilor. Cei ce de sine statator, au facut Pravila pentru altii, au avut vedenii cu sufletele pruncilor mintuiti.

Metaniile le putem face si pentru cei ce nu sunt in stare sa le faca, sau daca le vine greu sa le faca incetisor, dupa citirea rugaciunilor, insa noapte intre orele 12 si 3, o metanie este egala cu 40 (din invataturile Pelaghei de la Rezani).

Si asa aceasta Pravila este o mila a Domnului, pentru timpurile noastre, Maica Domnului si-a luat toate asupra ei, noua ne ramine sa gasim timp (indeplinirea pravilei dureaza la 2 ore jumate). Nu pierdem timpul frati si surori, cautati preoti care sa binecuvinteze, daca nu-i gasiti cereti binecuvintare de la Dumnezeu si Maica Domnului. Facind aceasta Pravila se scoate blestemul de pe neam. Ar fi de dorit ca in fiecare biserica si manastire sa fie sute sau mii de foi cu aceasta Pravila (scoasa la tipar) deoarece astfel s-ar schimba tot poporul in scurt timp.

Dragi frati si surori, mântuiti cu aceasta Pravila, sufletele copiilor voștri, căiți-vă la spovedanie, rugați-vă dimineața și seara (dupa cartulia de rugaciuni). Impartiti cit mai multe copii a acestui text pe Internet.

Unei Femei care se ruga cu aceasta Pravila i s-a descoperit ca este necesar de indeplinit de cel putin 40 de ori pentru neam, aceasta pravila. Astfel se va mântui tot neamul.

sursa

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 89 70 10

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.