Începând din 10 iunie 2012 comuna Răsuceni are după 12 ani un nou primar, Costel Spălatu, candidat din partea PSD.

Costel Spalatu Rasuceni“Am început de jos, după revoluţie mi-am cumpărat un cal şi mergeam cu el să lucrez la câmp” îşi începe noul primar povestea vieţii. “Apoi în 1994 mi-am cumpărat un tractor, după câţiva ani un alt tractor şi o combină, iar acum am patru tractoare şi tot atâtea combine.”

Secretul reuşitei unei persoane care trăieşte la ţară este, în viziunea lui Costel Spălatu, munca, munca din zori până noaptea târziu. Acelaşi lucru vrea să-l facă acum la primăria din Răsuceni, multă muncă, de data aceasta în folosul concetăţenilor. La 41 de ani Costel Spălatu este un om împlinit. Are doi copii, două fete, una în vârstă de 18 ani şi alta de 14 ani, iar până să ajungă la primărie a fost administrator al unei societăţi agricole. Costel Spalatu s-a decis să candideze la primărie deoarece toată lumea spune că pentru Răsuceni nu se mai poate face nimic şi şi-a dorit să arate că totuşi comuna poate avea o nouă perspectivă oferită de un primar ambiţios. În comună sunt multe de făcut, pentru că în ultimii 12 ani nu prea s-a făcut nimic.

În primul rând îşi propune să asfalteze drumul judeţean care leagă Răsuceni de Drăgăneşti Vlaşca, deoarece aflată la limita judeţului Giurgiu cu Teleormanul, comuna Răsuceni a fost legată de-a lungul vremii mai mult de Drăgăneşti decât de Giurgiu. Dovadă stă şi faptul că în prezent nu există nici un mijloc de transport în comun care să lege această localitate de oraşul reşedinţă de judeţ. Astfel că locuitorii de aici, aproximativ 2600 de persoane, oameni în vârstă, pentru că 80% dintre locuitori au peste 65 de ani, pentru  a merge la Giurgiu trebuie să străbată pe jos la dus 12 km până la halta unde opreşte trenul Giurgiu-Videle şi apoi alţi 12 km la întoarcere.

Costel Spălatu spune că speră să fie sprijinit în proiectele sale de noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vasile Mustăţea, unul dintre argumente fiind şi faptul că la alegerile din 10 iunie toţi cei care l-au votat pe el la primărie l-au votat şi pe Vasile Mustăţea la Consiliul Judeţean, spre deosebire de fostul primar Petre Panait, care deşi a candidat din partea PNL l-a susţinut la Consiliul Judeţean pe Dumitru Beianu.

Problemele comunei Răsuceni sunt numeroase, însă ele vor face obiectul unui alt reportaj, ceea ce rămâne este modestia noului primar care spune senin “poate peste 4 sau 8 ani va veni şi rândul meu să fiu schimbat, pentru că aşa este în viaţă, nimeni nu s-a născut primar şi nu va muri pe scaunul de primar, important este să rămânem la fel, indiferent de ce ne rezervă viaţa, iar eu unul promit să nu mă schimbe această funcţie”…

 

Citeşte mai mult pe STIRIGIURGIU.RO: http://www.stirigiurgiu.ro/dupa-12-ani-comuna-rasuceni-are-un-nou-primar/

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.