pedeapsa indianaStiati de pedeapsa din școala veche indiana? Stând in picioare cu brațele încrucișate pe piept, cu degetele si tragea de lobii urechilor, apoi se îndoiau genunchii și apoi se ridicau și apoi iar se cobora și așa mai departe, până în momentul in care profesorul spune sa te opresti?

Te-ai gândit vreodată de ce profesorii școlii tradiționale indiene dadeau această pedeapsă specială? Majoritatea profesorilor care acordă această pedeapsă pentru studenții lor nu știu motivul din spatele ei.

Această formă de pedeapsă a fost în practicată în India inca din timpul lui Gurukul și a fost data studenților care erau slabi la studii. Cel putin inițial a fost destinata doar pentru elevii slabi.

Vorbind despre logica din spatele acestei pedepse, este foarte interesant de știut că această postură specială, crește fluxul sanguin în celulele de memorie din creier si sincronizeaza dreapta si partea stanga a creierului pentru a le îmbunătăți funcționarea și a promova calmul, a stimula caile neuronale prin presopunctura asupra punctelor din loburile urechilor, a se ascuti inteligenta si, de asemenea, a ii ajuta pe cei cu autism, cu sindromul Asperger, cu dificultăți de învățare și probleme de comportament.

Probabil am uitat această metodă veche de creștere a puterii de memorie, dar Occidentul o foloseste foarte sârguincios și recomanda această postură de a fi executata pentru a trata multe boli.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340