pedeapsa indianaStiati de pedeapsa din școala veche indiana? Stând in picioare cu brațele încrucișate pe piept, cu degetele si tragea de lobii urechilor, apoi se îndoiau genunchii și apoi se ridicau și apoi iar se cobora și așa mai departe, până în momentul in care profesorul spune sa te opresti?

Te-ai gândit vreodată de ce profesorii școlii tradiționale indiene dadeau această pedeapsă specială? Majoritatea profesorilor care acordă această pedeapsă pentru studenții lor nu știu motivul din spatele ei.

Această formă de pedeapsă a fost în practicată în India inca din timpul lui Gurukul și a fost data studenților care erau slabi la studii. Cel putin inițial a fost destinata doar pentru elevii slabi.

Vorbind despre logica din spatele acestei pedepse, este foarte interesant de știut că această postură specială, crește fluxul sanguin în celulele de memorie din creier si sincronizeaza dreapta si partea stanga a creierului pentru a le îmbunătăți funcționarea și a promova calmul, a stimula caile neuronale prin presopunctura asupra punctelor din loburile urechilor, a se ascuti inteligenta si, de asemenea, a ii ajuta pe cei cu autism, cu sindromul Asperger, cu dificultăți de învățare și probleme de comportament.

Probabil am uitat această metodă veche de creștere a puterii de memorie, dar Occidentul o foloseste foarte sârguincios și recomanda această postură de a fi executata pentru a trata multe boli.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340