În 1930 armata rusă a … avut ideea de a crea avioane uriase. În acel moment au fost propuse sa aiba cât mai multe elici posibil pentru a ajuta urcarea acestei cetăți uriașe în aer, motorul cu reacție nefiind disponibil în acele vremuri.

Nu au fost salvate multe fotografii deoarece, din cauza nivelului ridicat de secretizare pentru astfel de proiecte și pentru că a trecut deja mult timp. In fotografia de mai jos puteți vedea unul dintre aceste avioane – un bombardier greu K-7.
russian-flying-fortress-01

Acum iubitorii de istorie modernă din Rusia încearcă să reconstituie aspectul lor plin de culoare conform planurilor lăsate în arhivele top-secrete ale armatei ruse. Aceasta este o restaurare tinand cont de ideile inginerilor ruși de aviație ai acelor vremuri.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.