În 1930 armata rusă a … avut ideea de a crea avioane uriase. În acel moment au fost propuse sa aiba cât mai multe elici posibil pentru a ajuta urcarea acestei cetăți uriașe în aer, motorul cu reacție nefiind disponibil în acele vremuri.

Nu au fost salvate multe fotografii deoarece, din cauza nivelului ridicat de secretizare pentru astfel de proiecte și pentru că a trecut deja mult timp. In fotografia de mai jos puteți vedea unul dintre aceste avioane – un bombardier greu K-7.
russian-flying-fortress-01

Acum iubitorii de istorie modernă din Rusia încearcă să reconstituie aspectul lor plin de culoare conform planurilor lăsate în arhivele top-secrete ale armatei ruse. Aceasta este o restaurare tinand cont de ideile inginerilor ruși de aviație ai acelor vremuri.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340