HexiHexi Pharma, compania farmaceutică implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitale, şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti. Dosarul a fost înregistrat marţi şi are ca obiect „cererea debitorului în baza articolului 66 din Legea 85/2014”.

Conform articolului 66, „supravegherea exercitată de administratorul judiciar, în condiţiile în care nu s-a ridicat dreptul de administrare al debitorului, constă în analiza permanentă a activităţii acestuia şi avizarea prealabilă atât a măsurilor care implică patrimonial debitorul, cât şi a celor menite să conducă la restructurarea/reorganizarea acesteia; avizarea se efectuează având la bază o raportare întocmită de către administratorul special, care menţionează şi faptul că au fost verificate şi că sunt îndeplinite condiţiile privind realitatea şi oportunitatea operaţiunilor juridice supuse avizării”.

Surse din companie au declarat, miercuri, pentru News.ro că angajaţii au fost informaţi că îşi vor păstra posturile până la sfârşitul lunii mai, când le vor fi încheiate contractele de muncă.

Potrivit aceloraşi surse, mai mulţi angajaţi nu mai vin la serviciu de la sfârşitul lunii aprilie, după scandalul în care a fost implicată compania.

După ce presa a scris, pe larg, pe tema calității slabe a dezinfectanților produși de firma Hexi Pharma, săptămâna trecută a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse.

Sâmbătă, au fost ridicate probe și documente, după ce au fost făcute percheziții la sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma, dar și la 25 de spitale din 21 de județe și București.

Procurorii au făcut percheziții și la domiciliul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Sursa: Realitatea.net

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.