Tragedie in comuna giurgiuveana Rasuceni. Cadavrul unei femei a fost descoperit ieri, pe un teren cultivat cu grau din apropierea unei societati agricole. Victima zacea intr-o balta de sange, cu multiple muscaturi la nivelul capului, gatului, mainilor si picioarelor, provocate de caini.
O_femeie_a_murit_sfasiata_de_cainiCornelia Talpeanu (63 de ani) a plecat de-acasa sambata seara pentru a-i duce de mancare concubinului sau, paznic la o societate agricola din afara localitatii. Femeia nu a mai ajuns insa la destinatie gasindu-si sfarsitul aproape de locul in care lucra iubitul sau, potrivit Adevarul.

A fost gasita abia a doua zi, iar satenii au alertat Politia. Legistii au confirmat faptul ca femeia a murit din cauza hemoragiei si a durerii provocate de muscaturi.

Desi initial a fost avansata ideea unor caini comunitari, primarul comunei Rasuceni, Petre Panait, sustine ca acest lucru este exclus si ca animalele care au omorat-o pe femeie apartin patronului firmei agricole. Practic femeia a fost omorata de cainii care pazeau societatea impreuna cu concubinul sau.

“Nu sunt caini vagabonzi. Noi nu avem asa ceva in comuna. Sunt cei cinci caini ai patronului de la aceasta firma care nu sunt legati. Societatea nici macar nu are locul imprejmuit, iar cainii umbla” a declarat pentru “Adevarul” primarul Petre Panait.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.