miei

Nu ai mai văzut așa ceva!

Cum primăvara se lasă așteptată în Marea Britanie, o persoană s-a gândit să le facă un bine unor miei din parcul Avon Valley Adventure and Wildlife. Așa că a realizat mai multe pulovere călduroase, le-a pus într-un pachet și le-a trimis parcului, iar reacția nu s-a lăsat așteptată.
miei

„Luni dimineață am primit un pachet anonim în care se aflau opt pulovere croșetate manual pe măsura mieilor. Sunt minunat colorate și cu siguranță au făcut hambarul să strălucească”, a povestit un reprezentant al parcului de animale.

mieimiei

Cu toate acestea, oamenii își doresc să știe cine se află în spatele donației inedite pentru a trimite mulțumiri. Până atunci, însă, animalele au fost îmbrăcate cu hăinuțele croșetate și par să se simtă nemaipomenit.

Sursa

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.