O statuie din marmură albă a lui Iisus, înalt de opt metri, construită de un om de afaceri nigerian, va fi inaugurată într-un sat din sud-estul Nigeriei, o țară compusă dintr-un sud creștin și un nord musulman.

statuia lui Iisus

Statuia de 8,53 metri, numită „Iisus cel mai mare”, a fost comandată în 2013 de către Obinna Onuoha, om de afaceri bogat din Nigeria, și făcută de o companie chineză. Statuia din marmură albă de 40 de tone îl reprezintă pe Iisus cu picioarele goale, cu brațele deschise și va fi deasupra Bisericii Catolice Sf Aloysius, în satul predominant creștin din Abajah în statul Imo (Sud-Est) .

„Aceasta va fi cea mai mare statuie a lui Iisus de pe continent”, spune Obinna Onuoha, director general al unei companii nigeriene de distribuție a petrolului și gazului. „Pelerinii vor veni cu siguranță”, spune omul de afaceri de 43 de ani, care spune că nu se teme că statuia va fi atacată. „Credem că religiile pot coexista”.

Obinna Onuoha a alertat totuși poliția locală cu privire la inaugurarea statuii, programată pentru Ziua de Anul Nou, unde așteaptă o mie de oameni. Fervent catolic, omul a avut ideea de a construi acest uriaș Iisus în 1997 după o „viziune”.

Nigeria, cea mai populată țară din Africa cu cei 170 de milioane de locuitori, este împărțită de compoziția etnică și regională, între un sud mai bogat și preponderent creștin și un nord musulman foarte sărac.

Potrivit Centrului de cercetare Pew, populația nigeriană este împărțită aproape în mod egal între musulmani și creștini. În nord, insurgenții islamici din Boko Haram au ucis peste 17.000 de persoane din 2009

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.