Norvegia mai face un pas în angajamentul său pentru un mediu mai curat. Recenta decizie a Parlametului norvegian are un impact important asupra fenomenului despăduririlor la nivel global.
 padure conifere tăierile de copaci
Decizia Parlamentului vine în urma angajamentului asumat de Norvegia, alături de Germania și de Marea Britanie, la Summitul ONU privind schimbările climatice din 2014, de a găsit noi modalități prin care să se producă unele produse esențiale, cum sunt uleiul de palmier, soia, carnea de vacă sau cheresteaua, astfel încât acestea să aibă un impact cât mai mic asupra ecosistemelor.
În prezent, producția de ulei de palmier, soia, carne de vacă, lemn sau hârtie este responsabilă pentru aproape jumătate din totalul tăierilor de arbori din pădurile tropicale, conform ONU. Impactul asupra mediului este amplificat și de practica incendii locurilor respective după despăduriri, în urma cărora se degajă în atmosferă o mare cantitate de bioxid de carbon, principalul gaz cu efect de seră care contribuie la schimbările climatice.
Nu este prima dată când Norvegia își demonstrează angajamentul pentru un mediu mai curat luptând împotriva tăierilor de copaci. Guvernul Norvegiei a plătit Guyanei 250 de milione de dolari, între 2011 și  2015, pentru a stopa tăierile și proteja pădurile, dună ce în 2008, a dat Braziliei 1 miliard de dolari pentru a lupta împotriva despăduririi pădurii tropicale din zona Amazonului, contribuind astfel la reducerea cu 75% a despăduririlor în 10 ani.
Mai mult, în Parlamentul Norvegiei a fost propus un proiect de lege care vizează interzicerea vânzărilor de autovehicule alimentate cu combustibili fosili, din anul 2025.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.