Avion concept de la Air Europe (Air Europe si-a incetat functionarea in 1991) cu shopping mall, apartamente, piscine pe ultimul nivel. Primul avion cu 3 nivele din lume.

avion de la AirEurope

Avionul nu va face viraje… pentru ca e riscant pentru piscina? Si in masinile de pompieri este apa dar structura celulara din rezervoare face ca apa sa fie oarecum stabila.

Pare un monstru 🙂 Sa fie photoshoppat? Evident pentru ca este un concept (adica imaginatie).

Sa fie cu combustibil nuclear? Pare o nebunie! Poate fi folosit pentru odihna, turism, relaxare si meditatie si, de ce nu, croaziera, telefonie, shopping etc.

Sticla curbata!!!! Hmmm, interesant. Trebuie sa fie de o rezistenta foarte mare.

Aripile nu par sa sa asigure portanta, fiind suprapuse una peste alta… pare un concept copilaros. Va trebui o pista de decolare-aterizare foarte lunga. Poate e util pentru zboruri interplanetare.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.