Avion concept de la Air Europe (Air Europe si-a incetat functionarea in 1991) cu shopping mall, apartamente, piscine pe ultimul nivel. Primul avion cu 3 nivele din lume.

avion de la AirEurope

Avionul nu va face viraje… pentru ca e riscant pentru piscina? Si in masinile de pompieri este apa dar structura celulara din rezervoare face ca apa sa fie oarecum stabila.

Pare un monstru 🙂 Sa fie photoshoppat? Evident pentru ca este un concept (adica imaginatie).

Sa fie cu combustibil nuclear? Pare o nebunie! Poate fi folosit pentru odihna, turism, relaxare si meditatie si, de ce nu, croaziera, telefonie, shopping etc.

Sticla curbata!!!! Hmmm, interesant. Trebuie sa fie de o rezistenta foarte mare.

Aripile nu par sa sa asigure portanta, fiind suprapuse una peste alta… pare un concept copilaros. Va trebui o pista de decolare-aterizare foarte lunga. Poate e util pentru zboruri interplanetare.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 89 70 10

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.