IMPRESIONANT!!!! O imagine cat un milion de cuvinte!

Administratorii paginii de Facebook a Parcului Natural Vanatorii Neamt au postat o fotografie impresionanta cu o haita de lupi. Imaginea, care face cat un milion de vorbe, are urmatoarea explicatie scurta:

organizare haita lupi

„Primii trei lupi sunt cei mai slabi si bolnavi.

Ei imprima ritmul de mers intregii haite. Daca ar fi invers, ei ar ramane in urma si vor pieri. In caz de ambuscada, ei sunt primii sacrificati. Mergand in fata, acestia batatoresc poteca prin zapada, pentru a economisi puterile celor din urma lor.

Sunt urmati de cinci lupi puternici care formeaza avangarda, iar in mijloc se afla averea haitei – 11 lupoaice.

Apoi, alti cinci lupi care formeaza ariergarda.

Si ultimul, aproape izolat de haita, este conducatorul. El trebuie sa-si vada toata haita, pentru a o controla, dirija, coordona si a da comenzile necesare”.

Autorii postarii adauga faptul ca, aceasta a fost preluata de pe pagina de Facebook Andrey Matveev si tradusa din limba rusa in limba romana, iar fotograful care a realizat spectaculoasa poza, undeva – in Siberia – este Chadden Hunter/BBC NHU.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340