Nu vă place să auziți acest lucru: ați fost mințiți despre beneficiile pentru sănătate ale cafelei! Iată de fapt care este realitatea:

1. Cafeaua conține cofeina, care este un alcaloid pe care planta de cafea o folosește pentru a ucide insectele care îi mănâncă semințele.

De asemenea, planta de cafea secretă cofeina în păstăile sale pentru a ucide plantele înconjurătoare, astfel încât planta de cafea să obțină mai multă lumină solară și să poată crește mai mult. Cofeina este un pesticid care provoacă distrugerea genetică a celulelor vii care intră în contact cu acesta.

2. Imaginile RMN realizate înainte și după o ceașcă de cafea au arătat o scădere a fluxului sanguin către creier cu 45%. Atunci când măsurarea fluxului de sânge a fost și mai precisă, ea a arătat de fapt cu 52% mai puțină cantitate de sânge către creier, după doar o mică cană de cafea.

3. Studiile privind imagistica creierului consumatorilor de cafea cronici au arătat că aceștia prezintă aceeași degradare a creierului lor ca alcoolicii cronici, fumătorii de țigări, pacienții cu Parkinson și utilizatorii de marijuana. http://dailym.ai/1qjSqi0 .

4. Cafeaua poate provoca un impuls pentru a mișca intestinele, pentru că acesta este un mod în care organismul încearcă să elimine otravă din sistem. Durerea bruscă după consumul de cafea este unul din mecanismele de apărare ale organismului față de otravă.

5. Cafeaua crește energia prin intermediul reacției metabolice a corpului uman la decizia de a lupta sau fugi, deoarece organismul se teme de otrava pe bază de cafeină. Cafeaua nu dă energie, o îndepărtează din corp.

Energia pe care o persoană o simte când bea cafea este datorată corpului care intră în suprasolicitare, deoarece cofeina este o otravă și toate otrăvurile activează eliberarea de energie în organism. (lupta sau fugi).

Cafeaua îndepărtează energia din sistem, lăsând persoana din ce în ce mai epuizată în fiecare zi care trece, așadar, stabilind cea mai periculoasă dependență de stimulare a energiei din lume… dependența de cafea pentru energie.

6. Când reacția de luptă sau de fuga este declanșată în organism, se activează centrele inferioare de IQ ale creierului, precum și sistemele hormonale care controlează agresiunea, violența, luarea deciziilor iraționale și ilogice, gelozia, furia, frica și paranoia.

Cafeaua generează o funcționare mentală extrem de inferioară, cuprinzând o parte din fiecare răspuns emoțional negativ pe care organismul îl poate genera.

7. În urma măsurătorilor, o ceașcă de cafea a activat senzația de luptă și fugi timp de 3 săptămâni consecutive, chiar dacă nu a mai fost consumată altă cafeină după acea ceașcă de cafea. O ceașcă de cafea otrăvește corpul timp de 3 săptămâni consecutive, efectul scaznd treptat in timp.

8. Când se consumă cafea (cofeina), creierul limbic (paleocortexul, numit şi ”creierul visceral“ – subconștientul)  este hiperactivat și centrele superioare de învățare ale minții sunt inhibate. Partea limbică a creierului se referă numai la sex, reproducere, protecția teritoriului, achiziția de alimente și siguranța personală.

Porțiunea limbică a creierului este partea cea mai primitivă și cea mai puțin dezvoltată a complexului minții. Când doriți să pareți inteligenți sau să dominați o altă persoană, este mai bine ca sistemul lor limbic să fie activat, deoarece îi aduce într-o stare mentală egală cu cea a unui copil.

9. Pilula contraceptiva inhibă eliminarea cofeinei ingerate. Acest efect este crescut dramatic prin consumul de alcool sau de medicamente pentru ameliorare a durerii, provocând astfel multe cazuri de otrăvire cu cofeină, care sunt diagnosticate si tratate ca alte afectiuni cand persoana ajunge la spital.

10. Cafeaua este dovedită a provoca o prostată mărită, anxietate ridicată, insomnie, depresie, defecte congenitale, sindroame dureroase, ritmuri de respirație nenaturală, leziuni cerebrale, hiperactivitate, tulburări de învățare (de la leziuni cerebrale), tulburări comportamentale, oboseală, anumite tipuri de cancer, Crohns, intestine iritabile, colită, ulcere, anemii, boli de inimă, dureri de cap, PMS, incidență crescută a leziunilor musculare și ale tendonului, dureri articulare, infarct miocardic, accident vascular cerebral.

11. Cafeaua cauzează depunerea de grăsime și provoacă celulita, deoarece prin declanșarea senzației de zbor sau de fugă a organismului (pe care orice otravă sau amenințare o are), se schimbă cerința sursei principale de combustibil a organismului la una din grăsimi.

Când organismul este amenințat, acesta preferă grăsimea ca sursă principală de combustibil, în loc de glucide sau proteine.

Activarea constantă a senzației de luptă sau de fuga (prin ingestia zilnică de otravă de cafeină) ajută la o orientare metabolică către depozitarea grăsimilor și conservarea grăsimilor, deoarece organismul preferă grăsimea ca sursă de combustibil atunci când luptă împotriva oricărui intrus toxic … deoarece grăsimea conține 9 calorii pe gram pentru lupta, spre deosebire de 4 calorii pe gram adus de zahar si proteine.

Cafeaua distruge, de asemenea, mușchii, deoarece corpul își înmoaie intenționat mușchii, atunci când este otrăvit, pentru a facilita depozitarea suplimentară a grăsimilor.

12. Cafeaua (cafeina) blochează absorbția fierului, provocând marea majoritate a anemiei de azi.

Întreaga amenințare a cofeinei include, în general, infuzii de cafea, bomboane de ciocolată, băuturi și preparate pe bază de cofeină și peste 2000 medicamente și retete medicale care includ, de asemenea, cofeina.

13. O investigație efectuată de autorul celei mai extinse cărți scrise vreodată despre cafea, a revizuit aproape fiecare piesă de cercetare științifică referitoare la cafea și concluzia sa a fost că nu există absolut nicio dovadă științifică despre faptul că cafeaua oferă vreodată beneficii sănătății organismului uman, pe orice nivel.

El declară deschis că orice promovare pozitivă a consumului de cafea este o minciună flagrantă, dăunează grav întregii noastre societăți. Publicarea oricăror efecte pozitive ale cafelei este falsă și poată fi observată într-un „lobby pentru cafea” foarte puternic, acoperit și secret, care are atât origini comerciale, cât și cele ale familiilor ce guvernează planeta.

Autorul revizuiește cercetarea din carte la acest link adăugat. Câte magazine de cafea s-au deschis în orașul tău în ultimii 20 de ani?

De ce se minte despre cafea? Gândiți-vă la guvern și la modul în care guvernează o populație afectată la creier, căci este mai ușor decât să guverneze o populație sănătoasă. Începeți de acolo și continuați să conectați punctele. Cafeaua este doar o armă care dăunează creierului, folosită împotriva unei clase de sclavi neinformate.

Cele mai populare 10 arme dăunătoare creierului folosite împotriva clasei de sclavi (în ordinea utilizării) sunt:

1) vaccinuri
2) cafea și cofeină produse
3) alcool
4) preparate medicale
5) zahar
6) fluorura
7) țigări
8) alimente prelucrate și alimente modificate genetic
9) radiațiile CEM la dispozitive wireless și
10) chemtrails.

Dacă ați pus vreodată întrebarea „de ce sunt oamenii atât de uimiți, încât să nu se gândească la niciunul din aceste lucruri” … uitați de ideea că leziunile cerebrale ale clasei de sclavi sunt agenda principală a ocultei care conduce planeta.

O populație neajutorată garantează nevoia de guvernare. Acesta este motivul pentru care familiile conducătoare fac tot ce le stă în putință pentru a crea o populație neajutorată, zi și zi. Guvernele există deoarece ele creează permanent condițiile proprii existenței lor.

Cafeaua este doar o altă minciună masivă din cadrul controlului asupra populației. Vrei să închizi ferma umană? Vreți să deveniți cu adevărat mai mult decât dezordinea stereotipică bolnavă, supraponderală, disfuncțională și depresivă? Respingeți otrăvurile!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.