Compania Facebook a investit până în prezent miliarde de dolari în tehnologia care presupune inserarea imaginilor virtuale în lumea reală. Primul pas către acest lucru a fost achizitionarea firmei Oculus, în 2014, iar Zuckerberg, fondatorul Facebook, a descoperit oportunitatea de a schimba radical felul în care interacționăm cu lumea digitală, potrivit ziare.com.

Facebook vrea să utilizeze realitatea augmentată pentru a afișa lucruri precum meniul atunci cand te afli la un restaurant, abur virtual deasupra unei cești cu cafea sau opere de artă 3D care se revarsă precum o cascadă de pe un perete gol.

Planul să este să elimine orice dispozitiv cu ecran, de la smartphone-uri la televizoare.

De ce să cumperi un televizor, când poți să ai în sufragerie un ecran virtual mult mai mare, argumentează Zuckerberg.

„Nu avem nevoie de un televizor propriu-zis. Putem cumpăra o aplicație TV de 1 dolar. Este uimitor când te gândești cât de multe dintre lucurile pe care le deținem nu trebuie să aibă o formă fizică”, a declarat miliardarul.

Pentru a ne bucura de această realitate, va trebui să avem o pereche de ochelari pentru care pot fi unii comozi, cu aspect standard, ca cei prezentati de șeful Facebook la F8, pentru a afișa conținut digital pe orice suprafață. Sau putem folosi chiar lentile de contact.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.