Preotul din Suceava Mihai Negrea, alături de soția sa, Iulia, au în grija loc nici mai mult, nici mai puțin de 117 copii orfani. în ciuda faptului că munca de a avea grijă de acești copii pare imposibilă, aceștia au reușit să le însenineze zilele acestor copii și să fie adevărați părinți pentru aceștia, arată stirilekanald.ro.

preotul din Suceava

Ba mai mult, părintele Negrea a asistat la prima nuntă a uneia dintre fetele sale adoptive, Ioana. Tânăra mireasă are o poveste de viață impresionantă, pe care o povestește preoteasa:

„Soțul meu (n.r. preotul Mihai Negrea) începuse lucrările la biserică. Stătea toată ziua aici, nu avea nimic, doar o clădire dărăpănată fără uși. A cunoscut 4 copii (mireasă Ioana, gemenii Romulus și Remus, și Alex – n.r.) cărora le murise mama. Soțul meu îi aducea zilnic, aici, la mânăstire, și mâncau din sandwich-urile lui. Copiii erau foarte necăjiți, aveau un tată paralizat și destul de dur. Soțului meu i-a fost milă și a început să-i oprească și peste noapte, dormeau cu el și mâncau din sandwich-urile lui. Acum, fata se mărită”, a mărturisit soția preotului, Iulia, pentru jurnaliștii de la WowBiz.

În prezent, Ioana a reușit să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubește, având o nuntă frumoasă, de la care tatăl ei adoptiv, preotul Mihai Negrea, nu putea lipsi.

Preotul din Suceava îngrijește 117 copii orfani

De altfel, părintele și soția sa mai au copii în grijă: în casă cresc 15 copii orfani, iar restul de 102 locuiesc într-un imobil din Vatra Dornei.

preotul din Suceava

„Ne-am obișnuit cu atâția copii, la început a fost greu că nu știam nici cantitățile pe care să le punem când pregăteam de mâncare. Acum ne-am învățat, nu mai știm să gătim puțin. Facem câte un cazan de 70 de litri de ciorbă pentru 50-60 de persoane câte sunt aici, la noi la Mânăstire, la Podul Cosnei. La Vatra Dornei sunt mai mulți de 100. În total sunt 117 copii. În zile de post și copiii mari țin post, dar celor mici le mai dăm lapte și ouă, nu pot ține post în totalitate. Toți merg merg la slujbe, așa s-au învățat. Fetele mă ajută la spălat, călcat. Mai spală vase în weekend că în cursul săptămânii învață”, a explicat Iulia.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.