Un antropolog a propus un joc pentru copiii unui trib african. A pus un coș plin de fructe în apropierea unui copac și le-a spus copiilor că cel care ajunge acolo mai întâi va câștiga toate fructele dulci. Când le-a comandat să alerge toți s-au luat de mâini unii cu alții și au alergat împreună, apoi s-au așezat împreună sa se bucure de premiul castigat.
grup
Când el i-a întrebat de ce au alergat așa cand unul dintre ei ar fi putut avea toate fructele doar pentru el însuși, ei au raspuns: “UBUNTU, cum ar putea fi fericit unul dintre noi, dacă toti ceilalti ar fi tristi?”

Ubuntu este un vechi cuvânt african  însemnând “umanitate către ceilalți”. Aceasta înseamnă, de asemenea, “Eu sunt ceea ce sunt din cauza a ceea ce suntem cu toții”.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.