Până acum au fost salvate 10 vieți: Nu-i avorta, nu-i abandona, îi creștem noi!

Un preot ortodox din comuna Vâlcele, județul Covasna, a hotărât să lupte împotriva unui fenomen de amploare în România: uciderea copiilor nenăscuți.

La acest capitol, România se află pe locurile fruntașe în Europa, dar și în lume. Hotărât să pună stavilă acestui fenomen, care până acum a făcut peste 21 de milioane de victime în România, preotul Vasile Antonie Tămaș a demarat campania: „Un român pentru România.Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!”.

campanie-anti-avort

Foarte popular pe rețelele de socializare, părintele Vasile Antonie a lansat această campanie printr-un clip video postat pe facebook. „Unde ne sunt patrioții? Unde ne sunt eroii? Ne sunt avortați. Am mai pierdut o țară din lipsa coloanei vertebrale și a demnității”. Clipul a strâns până acum peste 128.000 de vizualizări. „Mă adresez celor care au de gând să avorteze un prunc sau vor să-l lase pradă deznădejdii într-un orfelinat al statului: nu o faceți! Aduceți-l aici și lăsați-l în pragul bisericii mele”, a spus el atunci.

ActiveNews a stat de vorbă cu acest preot pentru a afla detalii despre această campanie, până acum unică în țară. Părintele Tămaș spune că își dorește ca inițiativa lui să devină una națională și afirmă că nu se teme de un eventual număr mare de persoane care i-ar cere ajutorul.

Mi-aș dori ca această campanie să fie preluată de persoane și din alte județe. Idealul este un așezământ pentru copiii abandonați, pentru cei salvați de la avort…Aș vrea ca să vină la mine 1.000 de femei pe zi care să-mi spună: „Părinte, nu avortez dacă-mi promiteți că ma ajutați să am grijă de el”. Nu ar fi nicio problemă. Putem face un bloc cu 10 etaje pentru o bancă trădătoare și nu putem face un bordei pentru un prunc?

Eu pun la dispoziția acestui proiect două hectare de teren. Am decis să colaborez cu niște experți pentru a putea accesa banii din fonduri europene, să vedem dacă putem accesa acești bani. Dacă nu, mă voi baza pe donații și pe sponsorizări.

Până acum, cel puțin 10 familii au fost ajutate datorită acestei inițiative. Unii au fost convinși să nu avorteze, alții au primit sprijin material pentru copiii deja născuți. Părintele, care are și o asociație de tineret denumită „Voievozii munților”, spune că s-a creat deja o mini-rețea de oameni care se ajută unii pe alții.

„În această săptămână de campanie au fost ajutate în toată țara cel puțin 10 familii. Oamenii m-au întrebat ce să facă și le-am spus așa: Duceți-vă acolo și stați de vorbă cu acei oameni. Oamenii aceia s-au dus, au contactat și alți prieteni și o să asigure unui prunc, pentru o perioadă de cel puțin an, un venit minim”, a declarat el pentru ActiveNews. Apoi a explicat cum a intervenit personal pentru salvarea unei fete și al pruncului pe care se pregătea să-l avorteze:

„Eu am stat de vorbă cu o fată peste o oră la telefon și am convins-o să nu avorteze. A fost contactată, prin intermediul meu, de peste 30 de persoane. Acum are și unde să locuiască, și ce să mănânce și un naș de botez pentru copilul ei”.

Preotul vorbește cu pasiune și spune apăsat că România se află într-un haos care o poate duce la dispariție: „Am făcut prea multe avorturi pentru că am privit democrația ca pe un haos. Înainte de 1989 s-au făcut 5% din avorturile care s-au făcut după 1989. Trăim într-un haos democratic care o să ne ducă de râpă. Educația e terminată: copiii noștri sunt analfabeți funcționali – cei mai mulți dintre ei – , sănătatea e la pământ, oamenii mor pe capete și urmează Biserica. Acuma e cea mai mare luptă împotriva Bisericii. Dacă pierdem lupta asta, o să ajungem ca în Occident, copleșiți numeric de tot felul de migratori și o să dispărem”.

El consideră că țara are nevoie de eroi în viață, nu în morminte. Pentru a fi erou astăzi nu e nevoie să dai cu sabia, ci doar să-ți împlinești datoria acolo unde ești, afirmă preotul din Vâlcele.

„Noi avem nevoie de eroi în viață, nu în morminte. Avem nevoie de eroi pe care să-i formăm noi. Degeaba avem 5 milioane de eroi în morminte, dacă avem 5 milioane de trădători în viață. Erou nu înseamnă să dai cu sabia: înseamnă că dacă ești gunoier să-ți faci treaba bine, să fie strada curată, dacă ești profesor înseamnă să-ți dai silința față de elevi, dacă ești parlamentar atunci reprezintă interesele celor care te-au ales nu ale tale și așa mai departe….”

Clericul Bisericii Ortodoxe Române afirmă că românii nu mai sunt stăpâni în țara lor și le cere bărbaților să se comporte ca niște bărbați, nu ca niște „cârpe”.

„Finanțele României sunt analizate la Washington și justiția României e la Bruxelles. Deci noi nu suntem stăpâni în țara noastră. Nu avem cu cine să revenim… Mai nou, e mai important să dăm drepturi homosexualilor decât să oprim avorturile.

Dacă mâine găsesc 10 copii abandonați la ușa mea, îi primesc cu bucurie. Dacă vine cineva de la statul român și mă întreabă dacă nu am acte pentru ei, îl scot în șuturi afară. Trebuie să fim bărbați, nu cârpe”, a încheiat el.

Cei care doresc să stea de vorbă cu părintele Tămaș sau au nevoie de sprijinul acestuia, îl pot contacta la adresa: sat. Vâlcele, com. Vâlcele, nr. 134, jud. COVASNA, Parohia Ortodoxă Română, preot Tămaș Vasile Antonie sau pe pagina sa de Facebook.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.