Edilul comunei Șpring din Județul Alba a cerut localnicilor să contribuie cu flori pentru înfrumusețarea localității. Primarul Daniel Rusu a motivat că bugetul local este atât de mic, încât s-ar putea să nu ajungă nici pentru salariile angajaților primăriei.

spring_primar_flori

Inițiativa primarului a fost foarte bine primită de locuitorii comunei, care au venit dis-de dimineață cu plante de tot felul la sediul Primăriei. De asemenea, oamenii spun că banii care ar fi fost cheltuiți pe flori pot fi folosiți în alte scopuri.

„Aseară am văzut anunțul pe Facebook și m-am hotărât cu soțul meu să ducem doi brazi și sperăm ca banii care sunt alocați pentru așa ceva să fie folosiți în interesul comunei, nu chiar pentru flori. Străzile sunt asfaltate, dar problema mare este canalizarea și sperăm să se ducă banii spre acel proiect”, a declarat Anca Casapu.

Primarul spune că anul trecut bugetul comunei a fost de aproape un milion și jumătate de lei. În acest an e mai mic cu 200.000 de lei și s-ar putea să nu ajungă nici pentru cheltuielile de personal.

Primarul spune, potrivit digi24.ro, că anul acesta se va ocupa de introducerea rețelei de apă și canalizare, precum și de asfaltarea străzilor rămase nemodernizate.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.