Un tractor John Deer modern de 850 de cai putere se confruntă cu un tractor pe aburi din secolul XIX. Hai să vezi cine câștigă!

Motorul cu abur este un motor cu ardere externă care produce lucru mecanic utilizând energia termică a aburului. Sunt motoare puternice ce au cuplu inca de la turatie mica. In acesta consta superioritatea unui tractor pe aburi din anii 1850! In plus acest tractor cu motor cu abur are o greutate mult mai mare decat tractorul John Deere, dotat cu un motor diesel modern. Datorita greutatii proprie mult mai mare, tractorul din anii 1850 are aderenta mult mai buna decat un tractor fabricat de compania John Deere in zilele noastre. Priviti si la roti! Rotile profilate dar rotunde ale tractorului modern se scufunda in pamant spre deosebire de tractorul pe aburi ce are roti aproape plate.

Oricum ai da-o, este o idee hazlie sa compari performantele unui vehicul din tabla si plastic de 3-4 tone cu un vehicul de metal de trei ori mai greu. Calitatea si maestria acestui tractor pe aburi este confirmata de acest filmulet.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.