Un tractor John Deer modern de 850 de cai putere se confruntă cu un tractor pe aburi din secolul XIX. Hai să vezi cine câștigă!

Motorul cu abur este un motor cu ardere externă care produce lucru mecanic utilizând energia termică a aburului. Sunt motoare puternice ce au cuplu inca de la turatie mica. In acesta consta superioritatea unui tractor pe aburi din anii 1850! In plus acest tractor cu motor cu abur are o greutate mult mai mare decat tractorul John Deere, dotat cu un motor diesel modern. Datorita greutatii proprie mult mai mare, tractorul din anii 1850 are aderenta mult mai buna decat un tractor fabricat de compania John Deere in zilele noastre. Priviti si la roti! Rotile profilate dar rotunde ale tractorului modern se scufunda in pamant spre deosebire de tractorul pe aburi ce are roti aproape plate.

Oricum ai da-o, este o idee hazlie sa compari performantele unui vehicul din tabla si plastic de 3-4 tone cu un vehicul de metal de trei ori mai greu. Calitatea si maestria acestui tractor pe aburi este confirmata de acest filmulet.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.