Novosibirsk | Dr. Dimitri Yusrokov Slamini de Medicina Institutul rus din Novosibirsk (Новосибирский государственный медицинский университет, НГМУ) si echipa sa au descoperit un vaccin care ar putea preveni homosexualitatea in curs de dezvoltare la copii. Cu cât copilul este vaccinat mai devreme, cu atât este mai puțin probabil să devină homosexual.

Oamenii de știință ruși au lucrat pe baza unui studiu publicat în 1959 sub titlul „Homosexualitate: psihiatrie, boală sau genetică?” de Dr. H. Schwartz, care a spus că homosexualitatea este doar o boală tratabilă ca gripa sau rubeola.

„Xenodioestrogenii sunt un tip de mimetici estrogeni găsiți în compuși chimici naturali sau sintetici. xénodioestrogènes sintetice, cum ar fi PCB, BPA și ftalați au dovedit a avea efecte estrogenice asupra organismelor vii și perturba în mod pozitiv sistemul endocrin”, a spus dr Iuri Krutchev, care a luat parte la experiment.

INJECAREA DE TESTOSTERON AJUTĂ LA PREVENIREA DEZVOLTARII ARTIFICIALĂ DE TULBURĂRI ENDOCRINE CARE ESTE CAUZA PRINCIPALĂ A ÎNCEPUTULUI BOLII

Această descoperire a atras mulți critici din lumea lesbiană, gay, bisexuală și transgender (LGBT). Unele guverne politica agricolă au deja pre-comandat mai multe mii de vaccinuri, inclusiv o comandă în bloc din Afganistan, Arabia Saudită, Iran, Mauritania, Sudan și Yemen. Aceste șapte țări încă condamnă homosexualitatea la pedeapsa cu moartea și, prin urmare, par să preferă să prevină decât să vindece. China ar fi, de asemenea, interesată de achiziționarea acestor vaccinuri, dar ar aștepta să vadă efectele pozitive. Primele livrări vor fi efectuate la sfârșitul lunii iulie. Primele rezultate ar trebui să poată fi văzute în câțiva ani. Vaccinul va fi, de asemenea, eliberat comercial și sub formă de supozitoare.

Majoritatea cercetătorilor americani și europeni sunt foarte sceptici față de această descoperire, dar climatul politic nu este, probabil, străin de aceste atitudini neștiințifice.

Sursă: nordpresse.be


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.