Rasuceni (https://rasuceni.afacereamea.ro/) este o comunitate de informare si divertisment. Unde toată lumea poate împărtăși ceea ce este un eveniment.

Sunt interzise următoarele:

Articolul 1: Insultele, temele provocatoare, șoviniste, propagarea urii rasiale, naționale și religioase, atacuri politice, orice materiale interzise de legislația din Romania;

Articolul 2: Plasarea de comentarii lipsite de sens (inundatii):
– Constând numai din emoticonuri;
– Orice mesaj inutil scurt: „1”, „yyy” etc.
– Adăugarea la comentarii de imagini sau animații lipsite de sens;
– Folosirea numai de litere majuscule (caps-lock) în text și titluri;
– Atitudine negativă brutală față de materialele publicitare (blocarea publicitatii etc);

De asemenea, publicarea de comentarii care nu au legătură cu subiectul articolelor din titlu (offtopic), efectuarea de conversații personale.

Articolul 3: Publicarea de materiale fără a menționa autorul sau sursa. Este strict interzis plagiatul (asumarea lucrarilor altui autor).

Articolul 4: Crearea de mesaje comerciale, Plasare de reclame publicitare, link-uri private, PR, fără o coordonare prealabilă cu administrarea site-ului (spam). Pentru orice publicitate există un preț.

Articolul 5: Subminarea site-ului: sabotaj, planificarea de revoluții, solicitarea ca utilizatorii să încalce regulile, limbaj indecent, ofensator în adresa site-ului, comunicari și acțiuni pentru a reduce traficul.

Articolul 6: Crearea de inregistrari multiple („clone”) de conturi de utilizatori.

Articolul 7: Gazduirea si promovarea de mesaje deprimante, ce pot provoca tristetea, disperarea, plictiseala, oferte „de imbogatire rapida”, cereri de votare la diverse concursuri, solicitari „de strângere de fonduri” pentru tratamente / chirurgie in străinatate;

Articolul 8: Atribuirea de etichete articolelor si comentariilor (watermark, protectie de continut, link-uri) catre alte site-uri de divertisment in limba romană.

Articolul 9: competențe de moderator în exces, îndepărtarea nejustificată a comentariilor și a articolelor; stabilirea de restricții nerezonabile utilizatorilor, insultand utilizatorii;

Articolul 10: Utilizarea unei alte limbi decât cea romană. Sunt interzise mesaje în limbi străine, fără traducere, cu excepția anumitor cazuri în care limba straina este necesară.