În noaptea de 20 ianuarie 2015, în jurul orei 2.05, poliţiştii din  Poliţia municipiului Giurgiu au fost de un bărbat din comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu, că în jurul orei 2.00 noaptea, persoane neidentificate au furat  un motor electric de la o staţie electrică din localitatea Cucuruzu şi au plecat cu o autoutilitară de culoare albă către localitatea Răsuceni din judeţul Giurgiu.

Alertați , poliţiştii Posturilor de Poliţie Răsuceni şi Izvoarele din cadrul Secţie nr. 4 de Poliţie Rurală Ghimpaţi i-au  identificat la scurt timp pe G. A., de 47 ani şi D. P., de 27 ani, ambii din comuna Răsuceni, cât şi autoturismul cu care aceștia transportaseră  motorul electric, furat, mașină care se afla staţionată în faţa locuinţei lui G.A..

Cele două persoane, împreună cu autoutilitara, au fost conduse la sediul postului de poliţie Răsuceni, în vederea continuării cercetărilor. Cu ocazia controlului autovehiculului  au mai fost  identificate  o serie de componente ce provin de la un motor electric, dezasamblat.  Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.