S-a întâmplat în Italia, acolo unde există o comunitate numeroasă de români.

au tăiat porcul

Tradiția sărbătorilor de iarnă, de a tăia porcul în curte, îi va costa scump pe 4 cetățeni români și un italian, care s-au trezit cu poliția după ce au sacrificat un animal în propria ogradă.

Presa italiană, citată de Cotidianul.md, a relatat cu indignare fapta românilor, care au cumpărat un porc de la o fermă din localitatea Anzio, l-au adus în propria curte, acolo unde l-au sacrificat și s-au apucat să-l pârlească.

Doar că nu au reușit să ducă obiceiul secular românesc până la capăt, pentru că s-au trezit cu mai mulți polițiști care i-au luat la întrebări. Oamenii legii ar fi fost alertați de vecinii românilor, care au auzit urletele animalului.

Potrivit presei italiene, porcul a fost sacrificat „în absența oricărei norme de igienă, siguranță și sănătate” și „bietul animal a fost ucis cu o cruzime înfiorătoare”.

A fost deschisă o anchetă pentru rele tratamente aplicate animalelor și măcelărie clandestină. Cei 4 români și un italian, cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, riscă închisoare de la 6 luni la un an și o amendă de până la 150 de mii de euro.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.