Educația în familie – este abordarea individuală a fiecărui părinte față de copilul său. Majoritatea aplică regulile utilizate de generațiile anterioare. Din păcate, țipătul, intimidarea și pedeapsa corporală – duc la consecințe ireversibile în psihicul copilului. Dar cum să-ți păstrezi calmul când copilul se comportă obraznic? Pare imposibil, dar încearcă să-ți educi copilul astfel încât să nu existe necesitatea să țipi la el. Cu abordarea corectă, poți obține acest lucru:

educi copilul, educati copilul

1. Nu certa copilul. Copilul, pe care părinții îl ceartă tot timpul, nu se simte iubit. Aruncați asupra lui negativismul, pe care mai târziu, el îl va proiecta asupra voastră. Sau, dimpotrivă, din cauza certurilor, el va deveni un “copil ascultător” care se va transforma într-un adolescent lipsit de voință. Prin urmare, dacă nu doriți ca lucrurile să evolueze astfel, învățați să vorbiți calm. În cele din urmă, veți observa cum se schimbă și comportamentul copilului.

2. Cât mai multă laudă. Psihologii spun că un copil trebuie mai des lăudat, decât certat. Din păcate, părinții mai greu găsesc motive de laudă. Imaginează-ți că vii acasă, iar fiul tău lipsește, patul nu l-a aranjat, temele nu și le-a făcut, iar el se plimbă. Și când se întoarce, așteaptă să strigi din nou la el. Iar tu îi spui ceva frumos, îl lauzi, găsește un motiv. Apoi roagă-l să-și facă temele, te asigur că o va face fără ceartă. Acum a dispărut motivul să țipi la el. Nu-ți fie teamă să lauzi copilul, dar nici să-i accepți toate capriciile.

3. Evită cerințele exagerate. Nu aștepta prea multe de la copil. Poate că nu este bun la matematică, dar desenează și scrie poezii foarte bine. Găsește ceea ce poate cel mai bine, apoi dezvoltați împreună această abilitate. Nu trebuie să strigi dacă învață prost, poate că va crește un artist strălucit. Relaxează-te și nu-l obliga să facă ceea ce-l depășește. 4. Fii un exemplu de urmat.

4. Copiii repetă tot ce fac părinții. Când nu-l pedepsești, dar îi arăți prin propriul exemplu cum să depășească dificultățile, educi un copil perseverent. Copiii care au părinți autoritari cresc mai încrezători în sine, mai curioși și mai deschiși.

5. Fii prietenul copilului tău. Prietenia cu un copil – înseamnă că el știe că în orice moment poate apela la tine. În rezultatul comunicării, el va primi ajutor și sfaturi, dar nu și cenzură. Când vei fi într-o relație destul de strânsă cu el, nu-ți vei dori să ridici vocea.

6. Acordă-i timp. Acordă-i copilului cel puțin 15 minute pe zi. În aceste momente, fă exact ceea ce vrea copilul. Citiți o carte, urmăriți desenul animat preferat, dacă e nevoie a 15-a oară sau pur și simplu savurați ceaiul împreună și vorbiți. Atunci când copilului îi lipsește atenția părintească, el o va căuta în alți oameni și companii. Din păcate, nu întotdeauna pozitivi.

7. Iubește-te Dacă ești în armonie cu tine însăți, nu vei dori să-ți verși nervii pe copil. Adesea părinții strigă, deoarece sunt obosiți și nu au suficient timp. Mai întâi rezolvați-vă problemele, apoi încercați să educați un copil. Dacă părintele este fericit, el nu va țipa. Este foarte important să înlături cauza furiei. Educă-te, înțelege de ce se întâmplă anumite evenimente în viața ta și atunci nu vei mai avea dorința și nici motive să ridici vocea la copil.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.