https://youtu.be/vEBOoTUC-e4

Asociatia Repatriot

Este ceva pozitiv despre nenorocirea care exista in Romania? Intr-un fel este un noroc deghizat. Stim care este reactia, asa ca dati-ne voie sa explicam.

Uitati-va la dezastrul care pune stapanire pe tarile bogate din Vest. Sunt invadate de tot felul de natii si rase care mai de care mai incompetente si rele. In doua generatii tarile bogate vor fi in situatii mult mai grele decat Romania este acum. In 40 de ani Romania va fi expusa unei invazii de Germani, Englezi, Americani si toti acei care acum sunt „pe picior mare” si se uita cu dispret la Estul Europei. Vor vrea sa scape de tara lor (care nu va mai fi a lor) asa cum vor Romanii acum sa scape de Romania.

Stim ce ganditi. Nu aveti rabdare, nici timp de a astepta 40 de ani. Asta este mentalitatea la care am fost educati. Ne referim la absolut toti oamenii, nu numai la Romani. Dar nu e vorba de multa rabdare, ci de a intelege cum merg lucrurile.

Filozofii Greci si Romani au incercat din rasputeri sa educe tinerii ce doreau sa traiasca liberi, sa intelega ca averea, libertatea si fericirea nu pot coexista. Libertatea si fericirea merg impreuna, dar cand apare averea, intr-un fel sau altul, totul este distrus.

Ce se intanpla la ora actuala pe plan mondial nu e altceva dacat o incercare a Divinitatii de a explica faptul, ca nu e nimic mai destructiv pe lume decat averea. Cand ai avere esti atacat de toti din toate directiile. Nu mai sti cine e prieten (toti iti vor fi prieteni) cine e dusman, cine te iubeste, sau cine te uraste (toti te iubesc cand esti bogat). In plus, invidia incepe sa creasca la toti, inclusiv la rude.

Speram ca toti cei care citesc acest articol sa inteleaga ca Puterea Divina a facut o mare favoare Romanilor, prin saracia pe care a impus-o neamului nostru. Ne-a scapat de o belea cu mult, mult mai mare.

Care este solutia? Saracia e de doua feluri: Saracia poate fi mizerabila, sau poate fi o Saracie frumoasa.

Secretul numarul unu este educatia. Educatie buna nu poate fi decat de la o conducere buna. Deci absolut totul este conducerea…. Unde nu e cap, e vai de piciore.

Nimeni pana in acest moment nu a explicat oamenilor ca poate exista o Saracie Frumoasa. Exista!

Saracia Mizerabila poate fi inlocuita relativ usor cu Saracia Frumoasa. ….. secretul este educatia. Efortul cel mai mare trebuie facut inspre educatie. Nu ne referim la scoala care e un dezastru, nu numai in Romania ci pe tot globul.

Ne referim la o re-educatie „fulger” a oamenilor maturi. Daca o buna parte din oamenii capabili vor intelege ca o viata mai buna nu inseamna sa faci o galeata de bani pe luna, ci sa traiesti intr-o societate placuta inconjurat de oameni plini de viata si cu o speranta continua, jumatate din problema educatiei e rezolvata.

(adaptat dupa un comentariu din Youtube)

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.