Nu trebuie să fii bogat ca să ajuţi pe cineva. Este ceea ce a demonstrat un tânăr din Botoşani. Dorinţa de a-şi ajuta semenii l-a făcut să construiască una dintre cele mai credibile platforme umanitare din ţară. „Îngerul” din Boscoteni, într-un nou reportaj „România, portret de ţară”.

La 40 de kilometri de Botoșani există o localitate greu de identificat pe hartă. Are 150 de case în care își duc viața 700 de suflete. Este satul Boscoteni, comuna Frumușica.

Pe strada Prieteniei, la nr. 4, într-o casă modestă, cu o curte mare, plină de orătănii, locuiește un înger. Cu act de identitate. Vlad Plăcintă, 29 de ani.

Totul a pornit de la cazul unei familii care încerca să strângă bani pentru a-și trata copilul bolnav de tetrapareză spastică. Când Vlad şi-a dat seama că oamenii pot și vor să ajute, a prins curaj – curajul să se implice concret, fără vorbe multe. Să adune bani.

Pentru transparență şi mobilitate a construit mai întâi o platformă online și apoi asociația „Salvează o inimă”.

Activitatea onestă, rezultatele comunicate permanent donatorilor au făcut-o să intre în top 3 al platformelor umanitare din România.

Asociaţia a pornit dintr-o inimă cât o lume și dintr-o încăpere de câțiva metri pătrați, ticsită cu cărți și icoane.

După ce își hrănește animalele, după ce ară, seamănă ori prășește, conectându-se cu greu la un internet gata să se întrerupă la orice adiere de vânt, Vlad Plăcintă salvează vieți.

îngerul

Din păcate, nu toate eforturile sunt răsplătite. Există dezamăgiri și tristeți greu de vindecat. De fiecare dată însă, în întâlniri cum sunt acestea, cu David și cu Andrei, copii salvați cu tenacitate și generozitate, Vlad Plăcintă găsește puterea de a continua.

Satul Boşcoteni are acum printre locuitorii săi și un înger.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.