Nu trebuie să fii bogat ca să ajuţi pe cineva. Este ceea ce a demonstrat un tânăr din Botoşani. Dorinţa de a-şi ajuta semenii l-a făcut să construiască una dintre cele mai credibile platforme umanitare din ţară. „Îngerul” din Boscoteni, într-un nou reportaj „România, portret de ţară”.

La 40 de kilometri de Botoșani există o localitate greu de identificat pe hartă. Are 150 de case în care își duc viața 700 de suflete. Este satul Boscoteni, comuna Frumușica.

Pe strada Prieteniei, la nr. 4, într-o casă modestă, cu o curte mare, plină de orătănii, locuiește un înger. Cu act de identitate. Vlad Plăcintă, 29 de ani.

Totul a pornit de la cazul unei familii care încerca să strângă bani pentru a-și trata copilul bolnav de tetrapareză spastică. Când Vlad şi-a dat seama că oamenii pot și vor să ajute, a prins curaj – curajul să se implice concret, fără vorbe multe. Să adune bani.

Pentru transparență şi mobilitate a construit mai întâi o platformă online și apoi asociația „Salvează o inimă”.

Activitatea onestă, rezultatele comunicate permanent donatorilor au făcut-o să intre în top 3 al platformelor umanitare din România.

Asociaţia a pornit dintr-o inimă cât o lume și dintr-o încăpere de câțiva metri pătrați, ticsită cu cărți și icoane.

După ce își hrănește animalele, după ce ară, seamănă ori prășește, conectându-se cu greu la un internet gata să se întrerupă la orice adiere de vânt, Vlad Plăcintă salvează vieți.

îngerul

Din păcate, nu toate eforturile sunt răsplătite. Există dezamăgiri și tristeți greu de vindecat. De fiecare dată însă, în întâlniri cum sunt acestea, cu David și cu Andrei, copii salvați cu tenacitate și generozitate, Vlad Plăcintă găsește puterea de a continua.

Satul Boşcoteni are acum printre locuitorii săi și un înger.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.