Şi-a găsit sfârşitul mergând pe bicicletă. Este povestea unui giurgiuvean, în vârstă de peste 60 de ani. La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău, a căzut la pământ lângă şosea şi a murit în scurt timp. În această dimineaţă, în jurul orei 8:00, Poliţia a fost sesizată de către un localnic cu privire la faptul că unui bărbat de circa 60 de ani, din comuna Răsuceni, care se deplasa cu bicicleta pe drumul principal, i s-a făcut rău şi a căzut pe sol, rămânând în stare de inconştienţă. Sătenii au recunoscut victima fiind vorba despre Petrică Cărăpănceanu.
DETALII PE www.giurgiuveanul.ro

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.