Compania Facebook a investit până în prezent miliarde de dolari în tehnologia care presupune inserarea imaginilor virtuale în lumea reală. Primul pas către acest lucru a fost achizitionarea firmei Oculus, în 2014, iar Zuckerberg, fondatorul Facebook, a descoperit oportunitatea de a schimba radical felul în care interacționăm cu lumea digitală, potrivit ziare.com.

Facebook vrea să utilizeze realitatea augmentată pentru a afișa lucruri precum meniul atunci cand te afli la un restaurant, abur virtual deasupra unei cești cu cafea sau opere de artă 3D care se revarsă precum o cascadă de pe un perete gol.

Planul să este să elimine orice dispozitiv cu ecran, de la smartphone-uri la televizoare.

De ce să cumperi un televizor, când poți să ai în sufragerie un ecran virtual mult mai mare, argumentează Zuckerberg.

„Nu avem nevoie de un televizor propriu-zis. Putem cumpăra o aplicație TV de 1 dolar. Este uimitor când te gândești cât de multe dintre lucurile pe care le deținem nu trebuie să aibă o formă fizică”, a declarat miliardarul.

Pentru a ne bucura de această realitate, va trebui să avem o pereche de ochelari pentru care pot fi unii comozi, cu aspect standard, ca cei prezentati de șeful Facebook la F8, pentru a afișa conținut digital pe orice suprafață. Sau putem folosi chiar lentile de contact.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.