hidromel

Miedul sau hidromelul este un energizant natural, care poate fi folosit şi ca remediu de întinerire sau afrodiziac. A fost descoperit în urmă cu mii de ani şi folosit pentru tratarea diverselor afecţiuni. Dacă ai stări de oboseală, vrei să îţi recapeţi pofta de mâncare sau să întinereşti, bea hidromel!

 

În zilele noastre această băutură pe bază de miere, care este, de fapt, un vin din miere, a cunoscut o nouă celebritate, în urma studiilor realizate de cercetătorii unui institut londonez. Aceştia au ajuns la concluzia că hidromelul este mai mult decât o băutură slab alcoolizată. Este un adevarat cocktail de vitamine, enzime şi hormoni naturali, cu efect benefic asupra activităţii hormonale şi de întinerire.

Cum se prepară? Din miere, apă pură de izvor, fermenţi, polen sau drojdie. Are un gust deosebit de plăcut şi multiple indicaţii terapeutice, fiind bogat în vitaminele B, minerale, aminoacizi.

De fapt, există mai patru metode de preparare a miedului:

 1. Cu maia de struguri
 2. Cu păstură/polen
 3. Cu drojdie
 4. Cu fermenţi selectivi

Hidromel preparat acasă

Ai nevoie de: 1 litru apă plată, 6-8 linguri miere (polifloră), o linguriţă de polen

Cum se prepară: se dizolvă mierea şi polenul în apă. Se lasă 2-3 zile la temperatura camerei. Se agită bine de 2-3 ori pe zi pentru omogenizare. Apoi se pune la rece şi se poate consuma.

Băutura are un conţinut de alcool foarte mic,  are  gust plăcut, acrişor, este uşor acidulată şi are efecte stimulente nervoase, tonice. Se pot consuma 2-3 pahare pe zi, de preferat înainte de masă, în cure a câte 20 de zile.

Efecte terapeutice:

 • favorizează secreţia de sucuri digestive
 • rezolvă carenţa de vitamine, minerale şi oligoelemente. E necesară o cură de 20 de zile. Se bea jumătate de litru de hidromel pe zi
 • împotriva insomniei
 • calmează hiperexcitabilitatea nervoasă
 • combate guturaiul, durerile de gât
 • este calmant pentru tuse având rol expectorant
 • este diuretic şi purgativ
 • e bun în afecţiunile cardiovasculare, în cazul bolilor degenerative ale vaselor de sânge, în ischemia cardiacă ori în cazul ulcerelor varicoase
 • în sinuzită, rinită, bronşită, astm, pneumonie, TBC.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.