Omul de afaceri Hamidreza Baqeri-Dermania fost condamnat la moarte de autorităţile din Iran pentru că a dat mită, acesta fiind executat, sâmbătă.

coruptie

Hamidreza Baqeri a fost acuzat de mai multe infracţiuni economice, printre care şi răspândirea corupţiei pe Pământ’, o vină capitală conform legislaţiei islamice din Iran.

Agenţia IRNA a scris că bărbatul era condamnat pentru fraudă, conspiraţie, constituire de grup infracţional, fals, mită şi înfiinţarea unor companii false, se arată într-un articol publicat de News.ro.

Noile curţi islamice revoluţionare, ale căror sentinţe pot fi contestate doar dacă este vorba de condamnări la moarte, au fost înfiinţate în luna august, după ce ayatollahul Ali Khamenei a cerut acţiuni rapide şi corecte în războiul economic cu inamici străini, după ce Statele Unite au reimpus sancţiuni Iranului.

Condamnarea la moarte a lui Hamidreza Baqeri-Dermani a fost confirmată de Curtea Supremă, în această lună. În noiembrie, alte două persoane găsite vinovate de infracţiuni economice au fost executate. În plus, curţile speciale au dictat până în prezent condamnări de până la 20 de ani de închisoare în cazul a zeci de oameni de afaceri. 

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.