Mereu în căutarea pentru cele mai mici preturi, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, cred că pentru a face gratuit o parte din zborurile sale deceniu următoare, a declarat directorul său general, care și-a prezentat rețeta.

„Provocarea pentru noi în viitor este să continuăm să scădem prețul biletelor de avion. Am această viziune că, în următorii cinci până la zece ani, prețurile biletelor de la Ryanair vor fi gratuite, caz în care vor fi încărcate avioanele și vom câștiga bani prin împărțirea veniturilor aeroportului; din toți oamenii care frecventează aeroporturile și luând cota noastră din veniturile din vânzări și cumpărături de pe aeroporturi „, a declarat liderul companiei, irlandezul Michael O’Leary, în ziarul britanic The Guardian.

Apoi a adăugat: „Cred că se va întâmpla. Nu se va întâmpla pur și simplu la aeroportul Heathrow din Londra sau la aceste aeroporturi uriașe. Dar, se va întâmpla la cele mai multe alte aeroporturi care doresc o creștere semnificativă a traficului, un proces care se întâmplă deja, reducând taxele de aeroport și unele taxe.”

În 2015, prețul mediu al unui bilet de avion Ryanair, inclusiv bagajele înregistrate, era de 45 de euro. Compania a promis să reducă acest cost cu 10-15% în 2016.

În ultimii opt ani, Ryanair a înregistrat o creștere de peste 65% a numărului de pasageri. Compania intenționează să crească acest număr la 119 milioane de persoane în 2016 și la 200 de milioane până în 2024.

Pentru a face acest lucru, Michael O’Leary intenționează să preia clienții competitorilor săi, „Air Berlin în Germania, Lot în Polonia și Alitalia în Italia”.

francais.rt.com

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.