In sfarsit a inceput lupta impotriva Islamului extremist!!! Mai multe țări au luat măsuri impotriva extremistilor. Mai vrea cineva moschee la Bucuresti??

Primele țări ce au interzis Islamul: vedeți cum acționează lumea rapid asupra amenințării reprezentate de Islam și de legea barbară Sharia.

Japonia a refuzat întotdeauna musulmanilor dreptul să trăiască permanent pe teritoriul său. Ei nu pot deține nici un imobil și nici orice tip de afacere. Le-au interzis orice manifestare publică a Islamului. Orice turist musulman prins răspândirea Islamului este deportat imediat, inclusiv cu toți membrii familiei sale.

Cuba respinge planurile pentru construirea primei moschei.

Statul african Angola și alte câteva țări au interzis oficial Islamul.

Un număr record de musulmani (peste 2000), au fost deportați din Norvegia ca modalitate de combatere a criminalității. Din momentul în care acești criminali musulmani au fost deportați, criminalitatea a scăzut uimitor cu 72%. Oficialii închisorilor raportează că aproape jumătate din celulele lor din inchisoare sunt acum vacante, iar sălile de judecată sunt aproape goale. Polițiștii sunt acum liberi să participe la alte probleme, în principal, problemele din trafic să păstreze drumurile și autostrăzile lor în condiții de siguranță și pentru asistarea publicului în cât mai multe moduri pot.

Numai în ultimul an, Germania, au existat 81 de atacuri violente care vizează moschei.

Poliția austriacă a arestat 13 bărbați ce erau suspectați ca fiind recrutori jihad.

Un tribunal chinez trimite 22 de imami musulmani la închisoare pe durate între 16 și 20 de ani pentru răspândirea Islamului extremist. Și au fost executați optsprezece jihadiști; China există o campanie împotriva separatismului (refuzându-le islamiștilor de a avea propriul lor stat separat). Rugăciunile musulmane sunt interzise în clădirile guvernamentale și școlile din Xinjiang (China de Vest). Sute de familii musulmane sunt pregătite să plece din China pentru propria lor siguranță și să se întoarcă înapoi la propriile lor țări din Orientul Mijlociu.

Secretarul britanic de Interne se pregătește să introducă „Ordinul pentru comportament anti-social” pentru extremiști și să le retragă cetățenia britanică dacă o au. Legile deportării sunt, de asemenea, în curs de pregătire.

Republica Cehă refuză în mod ferm islamul în țara lor, considerându-l dăunător.

Alabama – Un nou amendament controversat este pe cale să fie aprobat, care va interzice recunoașterea „de legi străine care ar include legea Sharia”.

Apărare Liga polonez emite un avertisment pentru musulmani. 16 state au fost legislație introdusă pentru a interzice legea sharia.

Mulți musulmani din Irlanda de Nord și-au anunțat planul de a părăsi țara pentru a evita violența anti-islamică de către localnicii irlandezi. Anunțul vine după un atac asupra unor grupuri de musulmani din orașul Belfast de către grupuri de localnici irlandezi ce s-au dezlănțuit și au distrus bande de adolescenți musulmani, care au făcut referire la tinerele irlandeze ca fiind curve și că toate ar trebui să fie violate în grup, în conformitate cu Islamul și „Legea Sharia”. Chiar și personalul spitalului a fost reticent in a trata pacientii musulmani bătuți: majoritatea au primit tratamentul cu leucoplast și au duși acasă de personalul medical mormăind: „Bună plecare”.

Carolina de Nord interzice „Legea islamică Sharia” pe teritoriul statului, considerând-o acum ca infracțiune.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.